Ahojte. Potrebujem pomocť. Kedže nie som z Bratislavy, a do školy chodím do BA, tak potrebujem pomocť ohladom MHD. Zajtra (piatok) som v karlovke a ako sa odtial dostatnem do avionu?
poradim ti , existuje stranka imhd.sk. otvor gugl mapy, pozri kde v karlovke zajtra budes, najblizsiu zastavku , meno napis do imhd a zastavka pri avione sa vola avion tak tam ked das ti tonajde spoj. Viem je to celkom tazke ale da sa to zvladnut.
do školy chodíš do BA a netušíš ako sa dostaneš do Avionu? wtf? @melipfe230f čas nie, od toho sú aplikácie v mobile, ale áno, každý kto žije v BA a cestuje MHD, tak pozná číslo každého autobusu, električky, trolejbusu, pozná aj jej trasu a názov viacmenej každje zastávky v aspoň 3 mestských častiach, po ktorých sa pohybuje najviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale kedze som dobra a normalne si sa opytala, tak ti to ulahcim, na trnavske myto a odtial 61,63.
@melipfe230f čas nie, od toho sú aplikácie v mobile, ale áno, každý kto žije v BA a cestuje MHD, tak pozná číslo každého autobusu, električky, trolejbusu, pozná aj jej trasu a názov viacmenej každje zastávky v aspoň 3 mestských častiach, po ktorých sa pohybuje najviac.
@simii8 (štvorka ide na trnavské)
ser na Avion, iď do Ikey
» www.hopin.sk/sk/zakaznik/...