Na chate sme to hrávali teraz tak, že keď hodíš dva krát po sebe šestku tak piješ, keď ťa vyhodia tak piješ, a keď vojdeš do domčeka tak pijú všetci ostatní.
Ono sa to zdalo že budeme málo piť, ale keď hrajú štyria, tak aj keby sa nevyhadzovalo, tak ten jeden pije aspoň 12 krát ( tí traja vojdu do domčeka so všetkými ), ale realita bola taká že po 20tom poháriku som ležal na stole a stále som ešte ani s jedným nevyšiel
@chevro ale ja niesom chlap a nepovedal si mi aké ste mali vy veľké tie "poldecáky" ... a keby sme hrali iba na to, že keď dakto dakoho vyhodí tak sa neopije asi nik že?
@sisinka291 normálne 0,04 sme mali. Potom neskôr už to bolo tak plus mínus, jak sa podarilo naliať Ale náhodou dosť sa vyhadzuje, ľudia ako ja keď hodia šestku tak radšej vyjdu s ďalším von, nech je väčšia šanca že ma vyhodia
@chevro ja som sa pomýlila 0,02 mám .. aháá tak potom je plná hracia plocha ..a vyhadzuje sa radom .. tak raz skúsim tak a raz tie tvoje úplné pravidlá ..no to aby som potom radčej hrala s pivom
@sisinka291 a pochopiteĺne, ak hodíš tri šestky po sebe piješ dvojitú, ak štyri trojitú a tak... som hodil jeden večer štvoritú, hneď potom ma ďalší vyhodil a vošiel do domčeka, ďalší to isté a zrazu som sa ráno zobudil na zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Na chate sme to hrávali teraz tak, že keď hodíš dva krát po sebe šestku tak piješ, keď ťa vyhodia tak piješ, a keď vojdeš do domčeka tak pijú všetci ostatní.
Ono sa to zdalo že budeme málo piť, ale keď hrajú štyria, tak aj keby sa nevyhadzovalo, tak ten jeden pije aspoň 12 krát ( tí traja vojdu do domčeka so všetkými ), ale realita bola taká že po 20tom poháriku som ležal na stole a stále som ešte ani s jedným nevyšiel
@chevro Ďakujem ..mne sa to zdá veľa pitia ..aj keď hodím šestku a aké máte "poldecáky" ? Moje majú objem 0,2 iba
..kvak..
@iwuss asi heej ale mám pocit, že toto je trošku väčšie, neviem či ti tam vojdú poldecáky vyskúšaj a daj vedieť
@ironic ako to, že sa nedá dohrať? .. prídem so všetkými panákmi do domca a je to
..kvak..
..kvak..