@5 prestavky su zle veci
ked ta to bavilo predtym, tak sa donut a ta nechut zmizne, tiez som mal pri cviceni taku krizu, ze sa mi asi 2tyzdne nechcelo brutalne ist do posilky
Diky moc,
prestat praveze nesmiem, lebo potom asi prestanem navzdy.
Zozaciatku ma to bavilo, dokonca dost dlhu dobu, no hadam ked pride jar bude aj lepsia motivacia aj nalada...
alebo sa prihlas na nejaky skupinovy sport...alebo na nejake tance...ked necvicis sama, je to zabavnejsie...ja uz som dospela do stadia, kedy mam zle svedomie (ale brutalne) ked nejdem na trening a tak idem aj ked sa mi vobec, ale VOBEC nechce...
ale si dobra, ked si vydrzala pät mesiacov sama doma...
Ja cvičím pravidelne každé ráno aj večer už cca. rok ked ma to prestáva baviť dám si týždeň pauzu pozriem si nejaké nové cviky na nete a pokračujem zas v niečom novom. Podľa mňa to treba obmieňať
mna to prestalo bavit po dni ale zacal som chodit cvicit s partiou kamaratou a to pomohlo kym sa nezacalo chodit do telecvicne prestal som mat peniaze na to a prestal som civicit
@8
Musím súhlasiť.Nájdi si nejakých spolubojovníkov, ktorí budú cvičiť s tebou, až sa z toho stane akoby droga.Alebo si stanov nejaký brutálný cieľ, ktorý je možné dosiahnúť až po dlhej dobe.Možno skúsiť nejaký iný druh cvičenia, keď ani jedno nezaberie.Rozhodne však pokračovať v cvičení Občas sa totiž stane, že človek prestane mať chuť aleb nemá náladu.Nie je umenie skončiť, ale vytrvať.
Lucka,vzdy si predstav seba na plazi ako tlstu zenu a na druhej pekne mile dievca s peknymi nohami,zadkom,bruskom a pod... dobra motivacia keby si bola chalan tak ti poviem,nech si mrknes
motivacia je jedna z tych veci ktoru treba hladat skoro vzdy... a pri bodybuildingu je to oto tazsie, nadruhu stranu ako dobra motivaia mozu byt dosiahnute vysledky .. ale tie prichadzaju az za urcity cas... ja mam za sebou 2 roky a mozem poklepat na drevo: SO FAR SO GOOD i love bodybuilding
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked ta to bavilo predtym, tak sa donut a ta nechut zmizne, tiez som mal pri cviceni taku krizu, ze sa mi asi 2tyzdne nechcelo brutalne ist do posilky
prestat praveze nesmiem, lebo potom asi prestanem navzdy.
Zozaciatku ma to bavilo, dokonca dost dlhu dobu, no hadam ked pride jar bude aj lepsia motivacia aj nalada...
ale si dobra, ked si vydrzala pät mesiacov sama doma...
Musím súhlasiť.Nájdi si nejakých spolubojovníkov, ktorí budú cvičiť s tebou, až sa z toho stane akoby droga.Alebo si stanov nejaký brutálný cieľ, ktorý je možné dosiahnúť až po dlhej dobe.Možno skúsiť nejaký iný druh cvičenia, keď ani jedno nezaberie.Rozhodne však pokračovať v cvičení Občas sa totiž stane, že človek prestane mať chuť aleb nemá náladu.Nie je umenie skončiť, ale vytrvať.