Potrebujem pomocť, na domácu úlohu z geografie sa máme naučiť všetky moria, zálivy, prieivy a prieplavy v európe a kde sú, ale mne sa to stále pletie nemáte nejakú chytrú radu jako sa to naučiť rýchlejšie? Napríklad keď sme sa učili hlavné mestá ázie,
@kelly152132 polovicu z toho uz musiis vediet ak maas obycajnyy vseobecnyy prehlad... a hlavne sa nic nebifluj, len si pokojne sadni k mape, a uvazuj nad tyym....
@kelly152132 vzhľadom na to, že mám dosť dobrú fotografickú pamäť mi to išlo pomerne ľahko .. ale hlavne nesedieť pred birdzom, ale zobrať si atlas a učiť sa to!!! inak dosť pomôže, keď si vytlačíš slepú mapu a na nej si to budeš opakovať
Ty si v tom musíš nájsť systém, každému vyhovuje niečo iné. Nejak geografia je ľahučká, ked prídeš na strednú tak budeš s láskou spomínať ako teraz ja na tie zálivy, prielivy či čo to je
v európe máš 382 morí a 10 oceánov aby si bola v obraze...a navyše pochybujem že nemôžete pracovať s mapou.... ak môžete tak je to potom viac ako jednoduché
ja som sa to učila len ukazovaním na mape a bolo by divné že by ste mapu nemohli používať nie? my sme sa to učili v 5. a naučila som sa to v pohode a ak ti to nejde bifliť sa naspamäť zapni si nejakú pesničku a do rytmu si spievaj to čo sa máš učiť. ja som sa to učila tak že som hrala na gitare a spievala a dostala som jednotku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A tie zalivy sa uz nejak nauc.