pacia sa mi dvaja hrozne zlaty chalani ale fakt ze neviem pre ktoreho sa mam rozhodnut ? s jedenym sa poznam uz dva roky a stym druhym us pol roka ja fakt neviem se ktory?
Mam doma dve cokolady, neska chcem jednu zjest, ktoru si mam vybrat? S jednou sa poznam od piatka a s dalsou od pondelka minuleho. Ta pondelkova odpociva v ladnicke, ta piatkova v sufliku, prosiiiim pomozte!
+ dodam : podla toho co si napisala ani sama nevies co chces a vyznie to skor tak ze niekoho len chces a preto z tbojich slov usudzujem ze si este mlada a kludne mozes byt aj bez frajera aj tak pochybujem ze by to trvalo viac ako par tyzdnov a ako v prispevku @7 takych este bude
akozee..hh si dost komicka..a co cakas...ze ti povieme...ze vyber si prveho...alebo vyber si druheho ?? co tak najst este tretieho....sak vies do tretice vsetko dobre
tak si skus predstaviť ,že keby si také dva tri týždne s nimi nebola,ktorý by ti chýbal viac? .... ale podla mna máš ešte furu času na vážnejšie vztahy, kludne sa kamoš s oboma ... vztahy nerieš- ak to má príst príde to samo a ty sa nebudeš musieť príliš rozhodovat,že čo ten alebo ten alebo ten- proste to budeš cítiť a ak to teraz necitiš- tak to nerieš...
Rozhodujes sa medzi nimi ako medzi spominanou cokoladou...nekupujes si tricko, vyberas si svojho chalana, s ktorym budes travit svoje chvile, s ktorym sa budes o vsetkom rozpravat...si na tom biedne ked sa pytas nas, ktory nemame ani sajn o tebe, nieto este o tvojich napadnikoch (co su chudaci, ked sa im naozaj pacis - ibaze by boli povrchni a pozerali na krasu)...si debil holka, alebo je to tym ze si este deco...tak si vyber!
a páčiš sa ty im? to je základná otázka no porovnaj si ich, akí sú, ich životy, či by ste sa ku sebe hodili (vlastnosťami, nie výzorom ) ved rob čo ti srdce káže a nepýtaj sa nás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak čo mám odpovedať tak nevyzretému diaťaťu??
po 2:rozhodni sa pre ktoreho chces je mi to uplne jedno a
po 3:neznamena to ze sa ti hned budu hadzat okolo krku
po 4:v tvojom veku takych budeee
a dievca.. vyber si toho s kym si myslis ze vydrzis dlhsie..
+ dodam : podla toho co si napisala ani sama nevies co chces a vyznie to skor tak ze niekoho len chces a preto z tbojich slov usudzujem ze si este mlada a kludne mozes byt aj bez frajera aj tak pochybujem ze by to trvalo viac ako par tyzdnov a ako v prispevku @7 takych este bude
@11 tiez suhlas