ako ja sa fakt nudim tak si vyberam veci ktore si obleciem vecer von a neviem sa rozhodnut medzi cervenym trickom s vystrihom alebo modrym bez vystrihu? len mi nepiste ze robim sproste diskusie
podla toho ake je pocasie alebo naco sa viacej citis ked chces zbalit chalana tak s vystrihom potom ich pritiahnes ak nechces aby ta otravovali doterny chalani tak bez vystrihu alebo podla toho,ktore sa ti vacej lubi a ak obiidve no tak podla farby a aj ked sa ti budu lubit obidve no tak podla toho kam sa chystas
Hlavne nepodliehaj panike. A rozhodne neurob nieco, co by si neskor lutovala. Vies, taketo zlozite dilemy a priam existencne otazky v urcitom obdobi zivota zasiahnu kazdeho a treba im celit zdravym rozumom a konat po zrelej uvahe. Bohuzial, taketo dolezite a zaludne otazky, ktore mozu mat markantny dopad na priebeh a kvalitu tvojho zivota za teba nikto nevyriesi a budes si tym muset prejst sama. Vela stastia!
hlavne sa upokoj, rozdýchaj to, bude sa ti lepšie rozmýšľať....nádych, výdych....tak...a teraz...ježiš ja fakt neviem, radšej zostaň doma, lebo zlé rozhodnutie v takejto situácii by ťa mohlo stáť veľa..od spoločenskej reputácie až po život(a k tejto možnosti sa prikláňam)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov