včera som zažila to najhoršie čo sa vôbec dá. Pred mojimi očami sa obesila moja prastarká. Keby som v šoku nezakričala zže sa škrtí dnes by už medzi nami nebola ale vďaka tomu sme ju dokázali zachránit. pohlad na ňu bol pre mňa hrozný... neviem sa s tým v
vcera na twitteri jedna baba hodinu vkuse tweetovala o otm ze jej oco sa prave predavkovava tabletkami pri com este postovala aj fotky takze uz ma neprekvapi nic.
AK by to bola pravda, prvá rada je, nezdôveruj sa ľuďom na nete, aspoň nie neznámym a tým pádom ľahostajným, akými sa fóra (fóra všeobecne) hemžia. tí ťa jedine pourážajú.
nemyslim si ze je to pravda, ale ak aj hej, tak si si hadam nemyslela ze sa s tym vyrovnas za jednu noc .... omg, ja som videla holku ako pred mojimi ocami dostaôa epi zachvat a vyrovnala som sa s tym asi dva mesiace ... a to som tu holku prakticky ani nepoznala ...
a s čím sa chceš akože vyrovnávať? Kebyže sa jej niečo stane tak nepoviem, že sa s tým chceš vyrovnať.. ale veď jej nič neni.. akurát musíš pochopiť to, že keď chcela niečo také urobiť asi to nemá v hlave v poriadku ale za to ty už nemôžeš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kazdopadne..s niekym sa porozpravaj
Ak nie - je mi lúto čo sa stalo tvojej babke ale my ti tu nemôžeme pomôcť