základ je nefajčiť. potom to pokračuje ako nefajčiť lacné cigarety, keďže z nich človek vždy smrdí jak putika.
a inak umývať ruky, používať krém na ruky, špička nie je na zahodenie, žuvačky, cukríky, počas fajčenia niečo popíjať (čaj napr) a nechať vždy poriadne vyvetrať oblečenie cez noc, inak ti z toho nasmradne aj všetko ostatné.
ja ani 13ročným nemôžem moralizovať ohľadom fajčenia :/ ta ti aspoň radím, nefajči, lebo v mojom veku nebudeš mať peňáze na iné veci, ale na oplátku sa ti vyskytnú šupové kruhy pod očami
nebudem ti tu pisat aby si nefajcil sak si dojeb zivot a ked chces vyhovorku povec ze si bol v krcme na kofolku a fajcili tam ... inac ked som mal asi tak 14 tak to za den som si dal tak 2 cigarety a asi 4 hodiny som bol vonku aby to vsetko vyprchalo a aby mi prsty nesmrdeli som si stale odlamal konarik zo stromu
som ti tu daco napisal ale nepridalo mi to tu ....v skratke ti to opisem co som napisal "...fajci dalej , zacni pit a budes mat krasne dojebane zdravie .. no ale k tej vyhovorke povec ze si bol v krcme na kofolke a fajcilo sa tam
Načo fajčíš omg? Ja som tiež fajčil a naraz som si uvedomil, že načo kurva? Veď si ničíš zdravie, smrdíš, strácaš tým čas, žltnú ti z toho zuby, skracuješ si život a za to si ešte platíš sto korún denne...
Prečo fajčíš??? Snáď nie si jeden z tých úbožiakov čo fajčia len aby zapadol do party?Sám si ničíš zdravie,aj zdravie okoloidúcich ľudí..je to úbohé...........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale tak pachy s koze odstranuje citronova stava.. skus si ruky namocit do citronovej stavy
Casom na to prides. Skor ci neskor
Ale tak zuvacky cukriky alebo nieco take.
S rukami je to tazsie.
a inak umývať ruky, používať krém na ruky, špička nie je na zahodenie, žuvačky, cukríky, počas fajčenia niečo popíjať (čaj napr) a nechať vždy poriadne vyvetrať oblečenie cez noc, inak ti z toho nasmradne aj všetko ostatné.
ja ani 13ročným nemôžem moralizovať ohľadom fajčenia :/ ta ti aspoň radím, nefajči, lebo v mojom veku nebudeš mať peňáze na iné veci, ale na oplátku sa ti vyskytnú šupové kruhy pod očami