mne sa to stáva často ... nakopia sa mi problémy a som v p*či a ako naschvál, vždy v tom období stratím nejakého človeka, na ktorom mi veľmi záleží .. ja ti asi neporadím iné , len si zvyknúť, alebo snažiť sa niečo s tým rbiť, popros nejakého človeka (nie cez net) osobne, nech ti pomôže...
@purpledrug666 a čo tak skúsiť problémy vtedy keď nastanú a nečakať kým sa nakopia? Zvyknúť si na problémy je veľmi zlé riešenie a na to, že človek nimi trpí. Treba sa im postaviť čelom a bojovať za svoje šťastie.
to platí aj pre @katherinepierce Riešenie býva zdanlivo zložité a nedostupné hlave preto, lebo sa na problém či problémy pozeráš z pohľadu, že je ich veľa a je to neriešiteľné, že to nezvládaš atď. Vzdávaš sa vopred takýmto postojom.
@adsy lebo ja sa pokúšam a tesne pred vyriešením problému sa dačo zlé stane, čo to ešte zhorší a potom sa s tým nedá pohnúť alebo nemám dosť odvahy .... napr. keď som sa potrebovala dostať ku gynde, kvoli takej hlúpej záležitosti, nedala mi ospravedlnenku a nakoniec to skončilo 2kou zo správania za 4 neospravedlnené hodiny, lebo ďalšie dni som tú ospravedlnenku zháňala a čapli ma fízli ... napríklad ... alebo riešim si dačo (u mňa väčšinou zdravotné záležitosti) už sa mi to takmer podarí, dozviem sa furt nejakú zlú správu , strašne sa zľaknem a ujdem bez vyšetrenia, proste ja tesne pred tým stále zo strachu zutekám ... lebo sa bojím, že sa dozviem najhoršie
bojovala by som za šťastie, keby som vedela, že ma nejaké čaká, lenže bohužiaľ ... mne sa nikdy nič nepodarí, nikdy .. aj keď sa bojím ... aj keď sa snažím ako sa len dá ... preto sa teraz už nesnažím a mám v p*či ... lebo zo skúseností viem, že u mňa to nemá zmysel ... potom som len zbytočne sklamaná ...
@purpledrug666 začnem odzadu. Prečo si myslíš, že sa ti nikdy nič nepodarí? Sama si o tom presvedčená a ideš do vecí už s presvedčením, že to aj tak nevyjde. Tým pádom do toho nedáš všetko a ono to potom fakt nevyjde. Je to o tom ako sa dokážeš vyrovnať s tým čo ti život do cesty postaví. Utiecť nie je vyrovnanie sa s problémom a postavenie sa mu čelom, ale je to prosto útek a hranie sa na to, že problém neexistuje. Keď hovoríš o hlavne zdravotnej stránke tak s tým mám väčšie ako veľké skúsenosti. Tým, že ujdeš z vyšetrenia napríklad problém nezmizne. Ak tam aj nejaký problém je tak útekom ho iba zhoršuješ. Lepšie a ľahšie sa je vyrovnať s tým čo viem ako sa báť a vyrovnávať s tým čo mi môže byť. Neistota ničí človeka, srdce, dušu i telo.
Nepodarilo sa ti pár vecí a ty už vopred o ďalších hovorí, že to nemá zmysel. Potom to zmysel samozrejme nemá, ale pokiaľ v živote neskúšaš tak ani nič nedosiahneš.
Sila človeka nie je v tom, že zuteká pred problémom, ale jeho sila je v tom ako mu dokáže čeliť a postaviť sa mu zoči voči. Netreba sa báť, pretože ono ťa to skôr či neskôr dostihne a potom je to horšie, pretože je to viac nakopených problémov. Dobre, jeden/dva ťažšie naraz sa dajú riešiť, ale nie problémy, ktoré obchádzaš a utekáš pred nimi mesiace či roky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a tebe moja :
to platí aj pre @katherinepierce Riešenie býva zdanlivo zložité a nedostupné hlave preto, lebo sa na problém či problémy pozeráš z pohľadu, že je ich veľa a je to neriešiteľné, že to nezvládaš atď. Vzdávaš sa vopred takýmto postojom.
bojovala by som za šťastie, keby som vedela, že ma nejaké čaká, lenže bohužiaľ ... mne sa nikdy nič nepodarí, nikdy .. aj keď sa bojím ... aj keď sa snažím ako sa len dá ... preto sa teraz už nesnažím a mám v p*či ... lebo zo skúseností viem, že u mňa to nemá zmysel ... potom som len zbytočne sklamaná ...
každopádne vďaka za radu
Nepodarilo sa ti pár vecí a ty už vopred o ďalších hovorí, že to nemá zmysel. Potom to zmysel samozrejme nemá, ale pokiaľ v živote neskúšaš tak ani nič nedosiahneš.
Sila človeka nie je v tom, že zuteká pred problémom, ale jeho sila je v tom ako mu dokáže čeliť a postaviť sa mu zoči voči. Netreba sa báť, pretože ono ťa to skôr či neskôr dostihne a potom je to horšie, pretože je to viac nakopených problémov. Dobre, jeden/dva ťažšie naraz sa dajú riešiť, ale nie problémy, ktoré obchádzaš a utekáš pred nimi mesiace či roky.
najsprávnejší prístup k tomu!