vlasy ako vzdy,cize napr ako na fotke.. plavkove kratase na doma a volne tricko .. citim sa..no doteraz super a behom par minut sa mi zas dojebala nalada troska . .
cítim sa hrozne adrenalínovo, keďže som sa akurát priznal jednému človeku k niečomu fakt vážnemu a vyzerám ako zmoknutý Marty0908, keďže som sa pred chvíľkou dosprchoval
Citim sa super ale vyzeram asi strasne Mam cervene hunate pomozky k teplakovej sukni takze strasne a k tomu cop co sa mi nikdy nehodil asi sa ani do zrkadla nepozrem
vnútorne balancujem na hranici znesiteľnosti, ale prikláňam sa tak povediac na stranu dobra a momentálne víťazí pocit tešenia sa na ďalšie dva týždne a po výzorovej stránke som mastnovlasová a vyhádzaná ježibaba
Pred chvilkou som vysla zo sprchy, mam na sebe zltu nocnu koselu a hrube ponozky a papuce, vlasy mam este vlhke a su zapletene do vrkoca, a nohy by tiez potrebovali videt ziletku =D=D
Cítim sa dosť zle, čakala som niečo, tešila som sa na niečo, to niečo sa nekonalo ... ale napriek tomu ako sa cítim som sa o seba postarala a vyzerám celkom ok
ja mam celodenne poopicne stavy, kruhy pod ocami a neskutocne "sexy" oblecenie v kombinacii roztahaneho kedysicierneho tricka, sortiek a ponoziek zhrnutych asi az na palec. hlavne, ze sme zdravi
citim sa pomerne mizerne, ale som najedený, mal som tri poháre bielho vína a idem si po štvrtý, vyzerám spotene, klasický mikrofónovo strapatý účes a neostrihané pazúry na nohách
cítim sa akoby mi chvíľkami prechádzal vlak sriedavo po hlave a bruchu, mám opuchnuté oči, som unavená, ale nejdem spat lebo mám narušený harmonogram dňa čiže by som aj tak nezaspala, mám uterák na hlave, lenivo prežúvam a ležím na stoličke (áno , dá sa to )...
vyzeram ako stale , krasny , citim sa tak , ze ormalne ja som vypil jeden a pol pivka, no a ja sa citim oppito, , ci si to len namyslam ???? som slaby pijak , usmev ma od ucha k uchu, h no a veru, nestazoval by som sa ak by pri mne bola nejaka nymfomanka
Pofestivalovo...Ale vraj vyzerám zdravo opálene, už mám aj umyté vlasy, malú hrču na hlave, pásek na ruke, prekvapivo som spala 9 hodín....A mám narodky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
vyzeram hrozne a citim sa.... trosku lepsie ako vyzeram
Pred chvilkou som vysla zo sprchy, mam na sebe zltu nocnu koselu a hrube ponozky a papuce, vlasy mam este vlhke a su zapletene do vrkoca, a nohy by tiez potrebovali videt ziletku =D=D
a citim sa tak cudne- je mi zle od zaludka =D
mam vsetko a vsetkych v pi*i....
čo by som za to dala
dokonca ešte aj vtipná
citim sa OK
a nice debata
citim sa biedne so sklonmi k agresivite a vyzeram..ako vzdy
a cítim sa ešte horšie
a citim sa naprosto faaaasaaaaa!!!!!
a vyzeram... sama neviem... seda mys