@frez ty kokot, ze rozmaznany nevies nic o mojej situacii mater do huby zradlo nedava jak tebe, tak radsej pomlc o rozmaznanosti. By si tu zdochol ty prevracac hnoja.
@hajzelodkosti Myslis, ty vydrbana zasrana skurvena bratislavska spina? Myslis, ze si najvacsi blavacky tvrdas? Myslis, ze nikto na svete nevydrzi vac nez ty? Naozaj mas tu odvahu mysliet si o sebe az tak vela a furt tu do seckych vyskakuvat ty hovado vyjebane? Davaj si pozor, aby si sa nepotkol.
@frez nauduce aspon nehovor o svojom kamosvi @goth111 druhym ludom ako ti lezie uz na nervy a dufam, ze teraz povies, ze to nie je pravda, ty charakter a na mna si pozor davat nemusis pretoze prevracat hnoj urcite nepojdem
@hajzelodkosti z teba sa moze clovek len smiat ... ano, robim chyby ako kazdy, ja leziem na nervy asi uplne vsetkym a neotravujem nazivo ludi, ktori o mna nestoja, no narozdiel od teba si to viem priznat. si chudak. je mi ta luto.
@frez o com furt taras? Kde som napisal, ze som dokonaly? To ty mis tale talcis daco do ust co som ani nepovedal. Teba este musi zivot riadne prejebat aby si pochopil urcite suvislosti mam taky dojem
@mm47 Tak na co sa zapajas, ked nechces? To rozmaznani beriem s5, aj ked vacsina... ale proste myslene to bolo tak, ze blavaci maju skreslene predstavy o realite. A to s5 nevezmem, pretoze je to fakt. A preco mate vsetci potrebu ukazovat, aki ste uzasni? A tym, ze by mi to ukazali, pravdepodobne myslis, ze by zavolali bandu kamaratov a ako "ti najodvaznejsi" by ma zmlatili do krvi v desiati na jedneho, co?
@frez@64 to nehovori nic o mojej nedokonalosti / dokonalosti. Tak ta prejebal malo, mal by este vias a tu tvoju nakreslenu realitu by si si mohol aj vyfarbit
KDe kedy , kto ukazuje ze je uzastny? to je par vynimiek s holou hlavou .... takych sa tu najde vela ale aj inde , tu najviac pretoze je tu najviac ludi tak je to logicke .
Nie len by ta slovne vyviedli s omylu to akoze ked niekto byva v Petrzalke tak je rozmaznany a niekto , nejaky dedo co sa vozi v traktore cely den je uplne fasa?
Kedykolvek bratislavcan uraza vychodniara alebo kohokolvek ineho tak je chuj ale ked vy nas tak hned vsetci spojme sa proti zlej hnusnej BA .
@hajzelodkosti Preco mas taku pridrbanu potrebu sa furt "navazat do picovin"? Presne jak povedal blackknight... dement... V zivote by som ti nenapisal ani jedine ze slovko, keby si nezaparal. Ale prve co spravis, zacnes nadavat.
@mm47 Presne toto mam na mysli. Kazdy, kto nie je z blavy, alebo este nedajboze je z DEDINY, je pre vas nevzdelany, primitivny a zaostaly "sedlak". Preto vas nikto nema rad.
@frez bohuzial som zvyknuty nadavat. Prepac, ze nenosim svatoziaru. Nemam nic proti vychodnairom, nic proti zahorakom ani madarom. To len ty mas komplexy z BA. Ja mam problem s tebou. A vzdy som zaparal do teba? Asi mas kratku pamat, ked som ta raz povzbudzoval aby sa netrapil. Sa uvedom uz.
@mm47 ale nie len veľa hodín .... tak ako dosť málo. Ja osobne to nepoužívam. Rozumiem, ale nepoužívam. A vlastne dosť málo ľudí to tu kompletne používa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
a @hajzelodkosti ty si chytrý ... pozri na nikoluuuu
@frez ty uz zmlkni
@frez nevyzeráš ...
KDe kedy , kto ukazuje ze je uzastny? to je par vynimiek s holou hlavou .... takych sa tu najde vela ale aj inde , tu najviac pretoze je tu najviac ludi tak je to logicke .
Nie len by ta slovne vyviedli s omylu to akoze ked niekto byva v Petrzalke tak je rozmaznany a niekto , nejaky dedo co sa vozi v traktore cely den je uplne fasa?
Kedykolvek bratislavcan uraza vychodniara alebo kohokolvek ineho tak je chuj ale ked vy nas tak hned vsetci spojme sa proti zlej hnusnej BA .
nenavidim tych na dedine co ked tam pridem a otvorim hubu tak namna kukaju lebo pocuju prizvuk , to je ubohe sedliacke chovanie tak sa nediv .
šak marha keď povem že ňe, ta budeš robic opak do rici?!
@mm47 ??
Len kostatujem ze chvalabohu ze vase narecie pouziva uz len malo ludi