ja SA nezdravím... ale iných ľudí zdravím podľa toho, čo mi príde ako prvé do huby, alebo v závislosti od toho, koho zdravím (vyučujúcich nebudem zdraviť čau
V škole -brý (čo najzdochnutejšie) resp. gúútn táág (vyškerene, na Herra Lektora sa nedá neusmiať) a hello (a za tým nejaký prudko zdvorilý dodatok typu ,,Eh, what"s happened to your hair?" príp. ,,Y"forgot what classroom you"re teachin" in, again?").
A pochopiteľne všelijaké súkromné pozdravy typu všetko najmastnejšie, Vaša Zmrzlosť; slečna F., česť práci, lovu zdar, bodaj by ťa ploskuľa do ucha, ty bazmekistánec! a prakticky akákoľvek veta, v ktorej všetky slová začínajú na rovnaké písmeno.
Inak. Zo zasady sa snazim pokazde inak . Ale mam take triedenie; ahoj je viac, ako caw. Takze kamarati su ahoj a spoluziaci caw. Ostatni dobry den a podobne. A zo zaujimavych pozdravov este pouzivam SERVUS . To mam od jednej nasej ucitelky. Strasne ma vzdy rozveseli to jej vtipne hlucne "Servus! No čo mój?"
ako kedy...ahojky, čawky...zdar...brý...ako sa mi chce...ale v poslednej dobe akosi zabúdam na čas a šoférovi v buse o 3tej poobede zdravím "bré ráno"...si môže myslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
V škole -brý (čo najzdochnutejšie) resp. gúútn táág (vyškerene, na Herra Lektora sa nedá neusmiať) a hello (a za tým nejaký prudko zdvorilý dodatok typu ,,Eh, what"s happened to your hair?" príp. ,,Y"forgot what classroom you"re teachin" in, again?").
Rodina - nezdravim
Mama - Ahoj
Znami - cau,sevas
Kamosi - cau
Blizki kamosi - cauko,hoj
Homosexualni kamosi - Caff,Caw.
Bizki homosexualni kamosi - Ahojky,Cauky
Extremne blizki homosexualni kamosi - Slniecko/chrustik/chrobacik a ty tu co porabas ?
Staci to takto ? Zboznujem zmysluplne diskusie
je toho veľa,záleží od osoby,s ktorou sa zdravím..
dnes tiez podobne: ahoj ja som ten a ten ona kdo?
ja ved si ta a ta ona ano ja tak ahoj
presnejsie mam v stave...
zdravim - ked neviem odhadnut vek toho,ktoreho zdravim
dobryyy - profesorov, susedov
cest praci & pochvalen - telocvikar
a dievcatam cau alebo ahoj
inak normálne: dobrý deň.
dobrý deň ked je ráno a aj večer učitelia a ostatný
Ten najnechutnejší najnenávistnejší pohlad na tých,ktorých nemám rada-to mi ako pozdrav stačí
nášmu telocvikárovi sa zdravím česť práci súdruh učiteľ
kamarátom sevas
mame čauko
babke čau baby