Rada by som sa ju začala učiť, od septembra aj začala chodiť na kurz. Len už aj počas leta by som s ňou chcela začať. Viete mi nejak poradiť ako by som sa mala začať? Jasné, že mi napadlo, že si kúpim knihu pre samoukov a CD a budem sa tak učiť len sa boj
@fairylady ja akurát začínam .. ale ja som sa dohodla cez leto s jednou učiteľkou súkromne, a potom uvidím ako budem pri VŠ stíhať aj na nejaký kurz. Každopádne podľa mňa treba zo začiatku normálne niekoho, kto ti vie vysvetliť základy a neskôr si pomáhať s knihami a CDčkami pre samoukov
Podľa mňa by bolo lepšie, keby ti to má kto vysvetliť, učím sa francúzštinu už 9mesiacov ale myslím, že sama by som sa ju nedokázala naučiť, fakt stačí keď tam zmeníš výslovnosť a vo väčšine prípadov to znamená úplne niečo iné ako si chcela povedať
Bude lepšie ak si počkáš teda myslím si... lebo fakt akože tam tá výslovnosť narobí toho dosť ale keby máš CD, tak to sa dá aj tá výslovnosť naučiť celkom správne
ja som zacala tak, ze som sa prihlasila na jazykovku, sice to dost stalo, ale neviem si predstavit zeby som sa to sama naucila. teda, samej by sa mi to ucit nechcelo. a zacala som chodit az po polroku, kedy tam uz vsetci mali nejake tie zaklady, teda vsetko som si musela doberat, ale zas mne vyhovovalo take rychlejsie tempo.. najprv som sa ucila hlavne vyslovnost, a skladat vety (resp. som len komunikovala) pisat som dlho nevedela tak ze bez skomolenin (ani dodnes neviem
@fairylady Myslím, že nebude problém keď budeš opakovať, to čo budeš počuť, nedá sa tam podľa CD nejako veľa toho popliesť ... Ale osobne by som sa začala učiť s niekým, kto to už vie aspoň tie základy
založíme si krúžok francúzštiny! ... a výslovnosť a hlavne základy celkovo je najlepšie ak ťa niekto naučí na začiatku..ide to ľahšie a máš istotu, že sa to naučíš dobre ...inak ja som sa začínala učiť sama a až potom som niekam chodila a tam sa to presne ukázalo, ako výslovnosť som mala vcelku dobrú, ale inak to bolo vcelku bieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tusim som mala viac spat.