A druha otazka,musim priniest obciansky a 2fotky s rozmermi 4,5x6cm... Otazka znie,naco potrebuju take velike fotky? ved to je aj 3x vacsie ako na obciansky
do indexu......a este do takej pitchoviny a co si obliect? ja som mal cierne kratasy,tenisky a tricko Severe Torture a došiel som tam načmudený ako brok tak som ti dúfam dostatočne odpovedal
@ivkapivka niekde kde majú ais sa už indexy nepoužívajú, takže ti tam netreba ani foto...a nám napr. nedávali fotky ani do tých spisov, čo tu niekto spomínal
@synekdocha Aha...takže ta jedno fotka bude len do indexu a do spisu netreba.... Ale príde mi vtipne že do indexu im chcú dať takú veľkú fotku cez celú stranu tej knižočky
@rrrrr Určite ti na zápis netreba oblek s kravatou normálne prídeš jak chodíš vonku to niesu skúšky. A to s tou foto ano treba min. 4,5x5 lebo také veľké je miesto kde sa to lepí prakticky je to na celú stranu indexu pod foto ide len už tvoj podpis.
@ivkapivka nám dávali hentakú velkú ešte aj na nejaký preukaz školy, ktorý som v živote nepoužila ale v indexe je to miestami trochu divné, hlavne ked sa na skúške kukáš na profesora, jak si ťa tam na tej fotke prezerá
teraz som si spomenula že vlastne potrebujem nejaké fotky zajtra na zápis a už si ich nestíham vybaviť myslíte že to bude moc veľký problém keď ich nebudem mať? alebo keby im dám 3,5x3 cm? tie mám 2
stačí úplne bežne ... ja som na skúšku raz prišiel v kombinéze a profesorka, ktorá bola z tých konzervatívnejších skoro skolabovala lebo to bolo pre ňu obrovské faux pas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
rifle,rkatasy, tricko -podla pocasia
no a este ti odporucam,aby si si sadla dopredu,lebo nas pustili prezentaciu a kedze sme sedeli vzadu, nevideli sme moc dobre....
a čo sa týka tých fotiek aj my sme mali mať dve a takej nejakej obrej veľkosti a to používame ais
a tie fotky su velke preto,lebo idu do indexu,aisu,pravdepodobne,a jedna by mala byt aj na isicu.
tot vsjio.
@rrrrr ale inak teta má pravdu