ja ked mam silkonky tak mi je este vacsia zima... lebo ked sa mi dostane pod rifle nejaky studeny vietor, tak citim jak mi ide po tych silonkach ktore su priamo na nohe a prakticky take jemne a tenke, že ich prefukne aj najslabsi vanok..
takže nie, radsej nic ako silonky, alebo radsej rovno puncochy... lenže v puncochach ma svrbia stehna a polovicky a v skole pri sedeni je to nenormalne, tak tento rok si dam radsej leginy
keď som bola malá tak som silonky nosila stále milovala som ich no veď ako malé dievčatká čo sa stále hrajú na princezné no a teraz silonky nosím každý deň kvoli baletu... ale našťastie ich mám iba tú hodinku dve na tréningu. pod rifle by som si ich ešte nedala.
podla mna je manuela chlap s fetisom na silonky, ceknite zalozene ankety Mozno je to dokonca ten klasik z pokecu, co ich predaval kazdemu (resp. nukal)
z duše neznášam silonky!!!!! ako vydržím ich, ale pod gate by som si ich nikdy nedala, to už radšej hrubé pančuchy s dvoma čiarkami na zadku, aké som nosila do škôlky alebo také hrubé silónky, rôznofarebné a vzorované, tie sa mi páčia, tak ten odpor prekonám, ale tým, že sú hrubšie sú na telo príjemnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
takže nie, radsej nic ako silonky, alebo radsej rovno puncochy... lenže v puncochach ma svrbia stehna a polovicky a v skole pri sedeni je to nenormalne, tak tento rok si dam radsej leginy
maximálne si dam legíny, ked si dám krátke gate v zime niekdy no v jeseni
pod suknu nosim cierne alebo cervene pancuchy
a vobec, mne zima nebyva skoro vobec, som tzv horkokrvníčka
Ja sa stavym , že toto napísala baba , ktorá ma velmi nízke iQ. pancuchy uz nosia aj chalani, zobud sa. Je to uplnr normalne.