Zide z oci zide z mysle...a inac, sorry, ale sprosta otazka, akoze fakt!...to sa neda ked si povies, to po case...ja som bola uz x-krat zakubena a teraz som konecne stastne....
a klin sa klinom vybija...ale neee ze nasilne, ze pojdem a niekoho si silou mocou narazim...ale je fajn ked pride niekto iny...clovek sa vysere na vsetko predtym
To co ma byt za otazku.Kurva to tu uz zasa bolo,ved na mysi mate take ze rolovacie koliesko preklikam a pripisem do fora s podobnou temou kua.
Ale aby som nabol svina tak poviem len ze odlubit sa znamena pre kazdeho nieco ine a u kazdeho to ztrva inac.Niekto zabudne na babu(chalana) hned na druhy den a najde si inu(ineho) a niekto(ra)sa aj znova zalubi ale na toho predtym ani za pana zabudnut kracha mu jeden vztah za druhym az kym ho s toho neslahne.
A tak.Ale neboj takych pripadov poznama malo ale treba cas ako uz bolo povedane a samúa uvidis
O nic drahy moj, nebolo to tebe ale autorke diskusie a bola to ironia asi to zacnem pisat do zatvoriek,, lebo niektori ludia to nepochopia a dlzis mi ospravedlnenie, nepravom si hned odsudil...vooobec to nebolo na teba a pre zaujimavost st-stara tura...pekny vecer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale aby som nabol svina tak poviem len ze odlubit sa znamena pre kazdeho nieco ine a u kazdeho to ztrva inac.Niekto zabudne na babu(chalana) hned na druhy den a najde si inu(ineho) a niekto(ra)sa aj znova zalubi ale na toho predtym ani za pana zabudnut kracha mu jeden vztah za druhym az kym ho s toho neslahne.
A tak.Ale neboj takych pripadov poznama malo ale treba cas ako uz bolo povedane a samúa uvidis
Ak to bolo na mna tak nechapem a hlavne to st?
Sa do mna nenarazaj a skludni hormony dobre?neviem o co ti ide moja draha
A lasku si vaz, aj ked boli..