Veru veru pomalšie než si mylslí ja som chodil s jednou spolužiačkou a bolo to dosť vážne nechala ma ale po čase asi tak rok aj dačo ma to prešlo a teraz som rád lebo som zisti aká bola naozaj nie raz mi v triede podkopala nohy a tvárila sa ako aniel. Narovinu ti poviem len sa nezačnite spolu hádať lebo to bude katastrofa a ak chceš vedieť ako vyzerá a čo robí taká piča s akou som chodi tak povedz ja ti to celé napíšem. A nech ti Pán pomáha
mam takmer ten isty problem, ale ked zacnes mysliet na nieco uplne ine, a sa zacnes venovat niecomu, ale fakt dosledne venovat, tak na neho ryyychlo zabudnes, a cim menej to budes rozoberat na roznych forach, tym rychlejsie na neho zabudnes, a xces vobec na neho zabudnuut??....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
No ale tak skus to tu hladat medzi tymi temami Este ked 90% tem s touto tematikou ma nazov Pomoc, Ako?, ?, , alebo podobnu chujovinu...
...kdesi som citala ze to zabera...
teda mne to nepomohlo ani trocha ale kazdy sme iny
veľmi ťažko..
ale prejde to..ver mi..hovorím z vlastnej skúsenosti..