Chcela by som sa odnaučit fajčit, skúšala som to ale nejde to. Hlavne ked pri mne fajčia mám aj ja si chut zapálit. Ked som sama si zapálim na nervy a tak. Nehovoriac o tom že to ide do penazí, všetko si to uvedomujem, len neviem, asi som závislá na nich
@rytmusnajlepsireper ja si ich aj nechcem kúpit ale vždy ma to niako zláka, jak keby to už mám zabudované že áno musíš si ich kupít, neviem či ma rozumieš
Nájdi si dáky ciel, dovod prečo prestať.. ak máš partnera tak by ťa mohol v tom podporiť.. a z dňa na deň prestaň.. ničí ti to zdravie tebe aj tým naokolo, a míňa peniaze.. kúp si račej dáke oblečenie abo tak..
miesto cigariet začni žuvať žuvačky, cukríky abo proste dačo..
no ale ako @2 inak to nejde, proste si tú krabičku nekúp a hotovo. a pomohlo by, keby nechodíš von s ľuďmi, čo fajčia, aspoň na čas, a potom ti to už tak nepríde. prípadne ich popros, nech fajčia tak, aby na teba nešiel dym al ak sú ochotní, nech nefajčia pri tebe vôbec.
Aj si na tie cigarety zarábaš ?? Tak to máš potom velmy dobrých rodičov , že 16 ročná sopla si len ta kupuje cigarety čo stoja +- okolo 2,50. A ak si zarábaš tak toto som potom ako keby nenapísal !
podarilo, jeden den som pvoedal, ze uz fajcit nebudem a na druhy den som tu sracku uz do huby nedal..a je najvacsia blbost sa pytat, "ako mam prestat fajcit"..no ako asi, proste prestan!
Ja som prestala postupne,najprv som začala fajčiť slimky namiesto petier a marsiek,potom som si prestala kupovať krabičky a spoliehala sa na cigarety od druhých a potom som prestala úplne.
@tomina tak ja nefajčím ale myslím že áno, čo som počula od jednej baby čo už nefajčí že z dňa na deň fajčiť menej cigariet je blbosť.. musíš si proste povedať že už dosť a prestať..
Jediný spôsob ako prestať fajčiť je proste prestať fajčiť. Ak fajčíš, fajčíš preto lebo chceš, ak nechceš fajčiť tak nefajčíš. Seriózne, nehladať žiadne výhovorky, prestať sa dá len tak že sa s tým sekne zo dňa na deň a nefajčí sa. Ja som s tým sekol 1. januára a už je to polroka čo nefajčím. Musel som však pochopiť že skutočne chcem prestať a to bolo to najťažšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
miesto cigariet začni žuvať žuvačky, cukríky abo proste dačo..
no ale ako @2 inak to nejde, proste si tú krabičku nekúp a hotovo. a pomohlo by, keby nechodíš von s ľuďmi, čo fajčia, aspoň na čas, a potom ti to už tak nepríde. prípadne ich popros, nech fajčia tak, aby na teba nešiel dym al ak sú ochotní, nech nefajčia pri tebe vôbec.
Priznaj sa maminke , alebo ocinkovy , že fajčíš potom si rýchlo odvikneš
Aj si na tie cigarety zarábaš ?? Tak to máš potom velmy dobrých rodičov , že 16 ročná sopla si len ta kupuje cigarety čo stoja +- okolo 2,50. A ak si zarábaš tak toto som potom ako keby nenapísal !
Tak potom všetko je to o vlastnej vôly zatial nič lepšie nevymysleli !
skus si to precitat,snad ti to pomoze a drzim palce nech ti to vyjde