zdravím cel by som zistik ako sa mladý ludia odreaguvajú....mne večinou pomáhajú take veci ako netik a taketo fóra kde sa snažím radit ludom ...pomáhamito potom ked hrám nejaku "strielačku " tak zabúdam navšetko zle.....znie to divne ale prave hry pc m
...hudba...hudba...hudba..., a potom este prechadzky na cerstvom vzduchu, abo po dazdi, aj cez dazd, niekedy rozhovory s najblizsimi kamaratmi/kamaratkami , ale kludne aj nejaka opekacka, stanovacka, abo moja chata(vid fotoalbum ), tam sa odreagujem vzdy , a tez aj na nejakej dobrej akcii aj ked dobrych akcii je malo...je vela sposobov ako sa odreagovat a zalezi na tom ci to je odreagovanie kvoli skole, rodine , psychike, ...
Najdem na ulici nejakeho nahodneho cloveka, pozvem ho na par drinkov a potom ho v mojom prijemnom romantickom podkrovnom apartmane nasekam sekacikom na maso na co najmensie kusky. Smazime na jemnom ohni desat minut, za staleho miesania korenime, podavame este teple. Bón ápetit!
@6 prečo si myslíš, že Sweeney Todd bola zle spravená teenagerská sračka? Dobre, som teenager, a tak môj názor asi nemá veľkú váhu, ale mne sa to pomerne páčilo.
A k téme - odreagujem sa knihami, filmami, hudbou... hoci paradox je, že práve tie veci ma aj deprimujú, závisí od konkrétneho obsahu.
zaleži počom sa odreagovať ? ked sedim niekde cely deň tak jasne ze niečim aktivnym napr. šport.. ...ale zas ked sa cely den niekde maka tak niečo aktivne by ma asi neodreagovalo sice taka diskoteka ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Prechadzka so samym sebou,ale aj s kamaratmi,dobra kava, studeny caj,chladene pivko od smädu... vela veci na oreagovanie a vyplavenie bordelu z hlavy.
A inak? Kamosi, Frajerka, Cajovna, Knihy, pri robote, na treningu, prechadzkami, kreslenim, hranim na harmoniku.... vela vela toho je
len s tým rozdielom,že tam to boli masové koláčiky
alebo aj ked trochu vyprovokujem istych ludi
A k téme - odreagujem sa knihami, filmami, hudbou... hoci paradox je, že práve tie veci ma aj deprimujú, závisí od konkrétneho obsahu.