potreboval by som nejakú inšpiráciu, ako si nájsť niečo (nejaký projekt), čo by som kódoval doma for fun... proste v škole (odbor podobný informatike, viac zameraný na priemyselné systémy) mi to nestačí, programovanie mi celkom ide, väčšinu toho, čo viem
Pridaj sa k nejakemu existujucemu projektu ktory je zamerany na tu platformu na ktorej pracujes. Prinesie ti to nove obzory, ak budes snazivy dostanes sa daleko. Alebo sa pohni dalej, inym smerom , prakticky sklb programovanie a co ja viem elektroniku alebo aplikovanu informatiku...
ake jazyky vies? a v knihach su len zaklady... neverim, ze ked si citas nejaku kapitolu, tak ta nenapadne, ako spravit nieco zaujimave... napr. taky ajax ta priam nuti premyslat, kam to vsade dokazes vtlacit...
a veru, @prostemarek ma pravdu, skus sklbit viac odborov... ved na jednoducheho robota ani nepotrebujes extra peniaze a mas s tym srandy do zblbnutia...
@strejdabob vieš c# ? ak hej, poď so mnou robiť hru, nápady mám, ale zišla by sa mi motivácia a pomoc v podobe spolupracovníka, nech to nerobím sám jak taký meme
@prostemarek no presne to som chcel, ale neviem ako a kde začať... nejaký overený portál? googliť viem, ale nejak som nenašiel niečo schopné... btw angličtina nie je problém
@miro016 áno, pri tých kapitolách ma napadajú nejaké veci, ale skôr že ako by som spravil takúto časť programu a ako by som vylepšil toto, ale nenapadá ma nejaký komplexný problém a tým pádom aj program, ktorý by ho riešil...
@midnight začínal som už s hocičím, ale práve c# nepoznám ale poznám dosť dobre javu a vraj je to niečo podobné, dokonca vraj u c# vyzerá ten kód prehľadnejšie
nevieš čo zmysuplné... programy na konci knihy, ktoré len odkazujú na material z knihy... skús sa pozrieť na nejaké frameworky...programovať možeš takmer hocičo a pod hocičím
a k tým jazykom... poznám C, hlavne Javu SE + AWT, trochu Android SDK, a teraz posledný semester sme mali v škole veci ako HTML a CSS, čo som dosť nenávidel ale k tomu aj MySQL, PHP a Javascript, čo som miloval a hlavne Javascript
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
odporucam uz rozbehnute projekty
stačí aj nejaká drobná pomôcka, čokoľvek
Príklad : Mama sa ma každý deň pýtala čo má variť ! =
Vytvorenie aplikácie ktorá vygenerovala denné menu + recept . Nikdy to síce nepoužila ale aspoň som zabil na chvíľu nudu .
Aktuálne by som chcel vytvoriť aplikáciu ktorá bude riešiť odveký problém žien "čo si mám obliecť " .
@miro016 áno, pri tých kapitolách ma napadajú nejaké veci, ale skôr že ako by som spravil takúto časť programu a ako by som vylepšil toto, ale nenapadá ma nejaký komplexný problém a tým pádom aj program, ktorý by ho riešil...
@midnight začínal som už s hocičím, ale práve c# nepoznám ale poznám dosť dobre javu a vraj je to niečo podobné, dokonca vraj u c# vyzerá ten kód prehľadnejšie