Ktorá má 25+ rokov. Je pekná, inteligentná, proste normálna ale je panna? S tým, že nejde o to, že by ju nikto nechcel, ale že si ona vybrala karieru a odmieta akékoľvek formy lásky a podobne?
silna a nezavisla zena, po veceroch pri vinku s mackou a knihou 50 shades of grey a na sklonku zivota si bude buchat hlavu, ze si vybrala pracu ktoru ma kazdy v pici a nikto si ju nebude pamatat a ze na tomto svete nezanechala nic po sebe, ziadne deti, lasku nic
je to jej slobodné rozhodnutie, vybrala si to sama, nikomu s tým neubližuje, je tak šťastná...tak ju začnem obdivovať za to že je sama sebou a nerobí si nič z rečí debilov, ktorí sa radi starajú do cudzích životov.
podľa mňa by ste mali mať životy ostatných v piči
svet by bol krajšie miesto
bed posudzovania a tak
proste niekto nechce sex ani lásku
a má svoje dôvody
a vás do toho nič
tak ako ju nie je nič do toho že jej kamoška trtká s každým
proste si žite po svojom a neriešte
mne osobne to je jedno či je niekto panna/panic ešte aj v 30tke....absolutne to neriešim a nezaujíma ma to
Samozrejme len v prípade,že potom so mnou by nemala problém pri pravidelnom vniknutí.Ved v tom prípade,je to normálna bežná žena ničím odlišná od inych dokonca ešte aj inteligentná (podla opisu autora)
Ak by ale bola ten typ,čo celkovo sex nechce tak by mi to vadilo a nemohlo by to fungovat. Ale určite by som ju zato neodsudzoval alebo nepovažoval za nenormálnu.Len by sme nebmali spoločnu buducnost
zakomplexovaná kvôli predsudkom, to nie je vôbec žiadna nezvyčajná vec, predsudky má dnes každý, vždy tu boli ... a je to jej voľba ... napríklad ja nerád chodím na verejné akcie a diskotéky ... no pokial som spokojný s tým že to nerobím tak je všetko ok, možno iným ludom neprídem normálny ale je to moja vec ... ona si tiež zvolila, robí len to čo sama chce ...
takže čo by som si o nej mal myslieť? nič ... normálny človek to je
@11 1000x
prva co mi napadne je kamaratkina sestra, ma 30, je krasna, inteligentna, uspesna pravnicka, je pri peniazoch a je vo vsetkych ohladoch uplne normalna, len proste nechce mat ziadneho chlapa (aj ked zaujem o nu je), netuzi ani po detoch, vo volnom case sa venuje rodine a kamaratkam, bavi sa a je maximalne spokojna
...raz v zivote by som velmi chcela byt ako ona
to, ze nema vztah je ok....nemusi to chciet, ma ine priority, ma velke naroky a pod.....ale to, ze pekna zena je este panna je uz troska nestandarnejsie - ved pekne zeny su obletovane od 13, a ak ma aspon minilibido, tak skor ci neskor niekomu musi dat-neverim, ze by sa nenasiel chlap, ktory by ju miloval...ine je to, ak ma proti tomu nabozenske a ine predsudky. Zavisi od dovodu, preco je este panna.
asi nic by som si nemyslel.a ak by sa mi s tym zdoverila sama, isto by som sa jej zacal vypytovat preco, ci jej to nechyba, ci je spokojna, ake ma dovody..proste veci co mi nejdu do hlavy.
a asi aj tak by som to uplne nepochopil, ale respektoval, ved co uz.
(a jasne ze by mi napadlo ju vyjebat, asi ako kazdemu chalanovi. peknu, inteligentnu, pannu hmmm. )
Každý človek je iný, vyrastá v inom prostredí, zažije rôzne životné situácie, čo sa potom premieta do správania. Mne to príde ako veľmi osobná vec každého človeka. Ak táto skutočnosť neobmedzuje mňa, prečo by som mal mať na to negatívny pohľad ?
poznal som babu, ktora mala 25, bola panna, sex praveze chcela, ale nie ziadnu jednorazovku, skor s chalanom v dlhodobejsom a perspektivnejsom vztahu...
no ak baba uprednostni karieru, tak neviem... neodcudzoval by som ju, mozno je len viac zamerana na seba, ale neverim, ze je takto dokonale stastna a ze jej to nejde stale hlavou, ze jej je to jedno... ved sex a laska je prirodzena vec...
ja neviem nemam rada taky typ ludi, vypoveda to o jej povahe ze uprednostnuje karieru pred citovym zivotom atd, niekomu by mozno sedela ja mam radsej citovo zalozenych empatickych veselych uprimnych ludi, na zaklade toho opisu taka zena na mna posobi uplne inak :d
mňa skôr zaujíma, prečo by som mala brať ako hlavný určovateľ hodnoty človeka fakt, s koľkými ľuďmi už spal
(ešte tu párkrát otvorím podobné fóra a premením sa na stelesnenie niečoho, čo mi vyslúži titul feministka B. Predstavujem si samú seba v tejto podobe niečo ako Ladydevimona, a to som Digimona pár rokov nevidela
vlastne,videla som tu dnes niekoľko fór, čo vo mne vzbudilo toto nutkanie, pripravte sa na transformáciu
pripada mi hlupe hodnotit cloveka podla toho, ci chce alebo nechce sex, pripadne partnersky vztah. ani jedno, ani druhe nemusi byt vyhra. je to relativne.
okrem toho ma este takych 10 rokov na zmenu rozhodnutia, ak by chcela dieta. to je dlha doba. a partnera si moze najst v akomkolvek veku.
podla mna je to jej vec a urcite ju to nerobi horsim clovekom.
poznám takú, proste si zvykla, že je sama a nerieši to nijako, má 27 a nechýba jej chlap podľa jej slov... pred 5 rokmi mala priateľa, ale neviem či to na ňu malo taký dopad, že už nechce, alebo prečo hovorí, že nerieši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
svet by bol krajšie miesto
bed posudzovania a tak
proste niekto nechce sex ani lásku
a má svoje dôvody
a vás do toho nič
tak ako ju nie je nič do toho že jej kamoška trtká s každým
proste si žite po svojom a neriešte
Samozrejme len v prípade,že potom so mnou by nemala problém pri pravidelnom vniknutí.Ved v tom prípade,je to normálna bežná žena ničím odlišná od inych dokonca ešte aj inteligentná (podla opisu autora)
Ak by ale bola ten typ,čo celkovo sex nechce tak by mi to vadilo a nemohlo by to fungovat. Ale určite by som ju zato neodsudzoval alebo nepovažoval za nenormálnu.Len by sme nebmali spoločnu buducnost
takže čo by som si o nej mal myslieť? nič ... normálny človek to je
prva co mi napadne je kamaratkina sestra, ma 30, je krasna, inteligentna, uspesna pravnicka, je pri peniazoch a je vo vsetkych ohladoch uplne normalna, len proste nechce mat ziadneho chlapa (aj ked zaujem o nu je), netuzi ani po detoch, vo volnom case sa venuje rodine a kamaratkam, bavi sa a je maximalne spokojna
...raz v zivote by som velmi chcela byt ako ona
she's probably ace
a asi aj tak by som to uplne nepochopil, ale respektoval, ved co uz.
(a jasne ze by mi napadlo ju vyjebat, asi ako kazdemu chalanovi. peknu, inteligentnu, pannu hmmm. )
ako keby sa to vzajomne vylucovalo
no ak baba uprednostni karieru, tak neviem... neodcudzoval by som ju, mozno je len viac zamerana na seba, ale neverim, ze je takto dokonale stastna a ze jej to nejde stale hlavou, ze jej je to jedno... ved sex a laska je prirodzena vec...
(ešte tu párkrát otvorím podobné fóra a premením sa na stelesnenie niečoho, čo mi vyslúži titul feministka B. Predstavujem si samú seba v tejto podobe niečo ako Ladydevimona, a to som Digimona pár rokov nevidela
vlastne,videla som tu dnes niekoľko fór, čo vo mne vzbudilo toto nutkanie, pripravte sa na transformáciu
okrem toho ma este takych 10 rokov na zmenu rozhodnutia, ak by chcela dieta. to je dlha doba. a partnera si moze najst v akomkolvek veku.
podla mna je to jej vec a urcite ju to nerobi horsim clovekom.
libido sa da zvysit napr. prirodnym progesteron. kremom
u ženy
príčiny mozu byt rozne
a ako sa pozeram - vyhovuje jej to alebo ma to na dovod,
ja sa snazim neodsudzovat ludi ked nerobia niečo ako vacsina
hej da sa ale to by pomohlo
vediet najprv biochem. pričinu
prečo to tak maš
viem že napr. u high histaminu
može byt high libido
» www.google.sk/webhp?sourceid=...