Mam rybicku asi mesiac, no ked som ju kupovala bola uz dost velka,mohla byt aj stara..kupila som ju v takom obchode...na kraji mesta, kde hadam chodia styria ludia za tyzden... takze moze byt aj stara..ale neviem co mam s nou robit..zozaciatku som mala ta
nám toto tiež robia rybky ... dokonca ich už tak divne ťahá že plávajú chvýľu hore bruchom a potom sa dajú naspäť a ležia na kameni alebo tak... tiež sme nevedeli čím to je lebo nám to robili aj nové rybky,,, nemyslím že je to starobou... je to nejaká choroba .. ale akáá to sme nezistili
@positive34 praskol jej plynovy mechur alebo ciastocne splasol. ja som mala karasa a tiez sa mu hento stalo. skus odtrhnut kusok polystyrenu tak 2x2cm a pripevni mu ho o telo (ja som mu obtocila taky tenky medeny drotik okolo bruska a tak prichytila polystyren). sice bude plavat len pri hladine, ale aspon nebude mat problem s potravou atd. moja ryba tak prezila dalsie dva roky.
a staroba sa prejavuje tak, ze zacne mat take ako keby roztrapkane supiny na bokoch.
staroba akvarijnej rybičky sa prejavuje tak, že pláva pomalšie, občas naráža do skla, iných rýb, alebo kamienkov (lebo už nedovidí do diaľky) a nepočuje ťukanie na sklo...
No podla toho, čo píšeš mi je jasné, že máš zle zabehnuté akva a podľa toho "ako sa ti vyluhovali zlé latky z kameňov" tak musíš byť úplný amatér. Ryba nie je stará, to by musela aspoň nejakú dobu žiť u teba a poriadne podrásť. Skôr si myslím, že tam máš strašne veľa škodlivých látok vo vode, tak jedine meniť vodu 1/3 obsahu akva každé 2-3 dni. Inak Ti neviem poradiť, ale ryba je už pravdepodobne hore bruchom. To, že voda je čistá ešte neznamená, že tam nemáš odpadné látky, ktoré Ti rybu zabijú.
aku vodu jej tam davas? z vodovodu im ju nikdy nedavaj.. aspon krstny hovoril ze ich to moze zabit...skus nejaku riecnu vodu... alebo ja nevem.. vobec sa do rybacich zalezitosti nevyznam
zase vsetci viete najviac ...ale ked chcem poradit tak odveci tocite..radsej chodte do riti..nemam ani naladu uz na vas..
neviem ako, ked mi tu hovori @rischo ze ryba je davno mrtva.....mrtva ryba hybe plutvami a ziabrami? radsej sa nestaraj do veci , do ktorym sa rozumies asi take velke hovno jak si ty sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a staroba sa prejavuje tak, ze zacne mat take ako keby roztrapkane supiny na bokoch.
neviem ako, ked mi tu hovori @rischo ze ryba je davno mrtva.....mrtva ryba hybe plutvami a ziabrami? radsej sa nestaraj do veci , do ktorym sa rozumies asi take velke hovno jak si ty sam