ahojte mam taky problem , pači sa mi jede chalan a neviem ako sa mu prihovorit ,toho chalana stretavam len ked je vonku z mačkami a niekdy sa na mna pozera ked idem do obchodu a on tam je .
usmej sa na neho, viac krát ak spávne zareaguje tak ho oslov, alebo si nájdi niekoho kto ho pozná a nadosmrti ho stalkuj na facebooku a zakladaj o ňom fóra
Ach jaj, baba jedna..
Však máš hneď mačky ako vhodnú tému na začatie rozhovoru, a ty sa tu pýtaš, ako sa mu prihovoriť
Sťažuj sa až vtedy tu, ak by ničím nevynikal a by len čumel do mobilu, vtedy by som ťa vedel pochopiť už skôr
nejdem to propagovat osobne, ale ja by som si dal zo tri pivka, nabral odvahu, spytal sa na cas/ci sa da napisat sms/zavolat nejaku chujovinku a potom zacal konverzaciu o mackach, ze teba uz som tu videl, o hocicom by som zacal kecat, aby konverzacia nevymrela... ale to je zas rada od asocialneho hanbliveho chalana so socialnou fobiou, ktory nevie zacat konverzaciu s novymi ludmi bez pouzita omamnych latok.
Alebo ako by birdz povedal - Smutne
Ach bože zas? Keď ti nikto nedal rozumnú odpoveď pred mesiacom, myslíš, že teraz ti ju dá? (Respektíve mám pocit, že si aj tu rozumnú odpoveď vtedy dostala, tak do piče načo zas???)
nenapísala si všetko, čo sa ti páči na ňom?
poznáš ho?
či to je len jeho tvárička, obraz do ktorého si sa zamilovala?
zostaň tam, kde si, na zemi a nelietaj vo výšinách milostných predstavivosti...
zachovaj si svoju čistotu, lebo jedného dňa by sme tu mohli čítať, som v tom, čo mám robiť a to by bolo veľmi, veľmi smutné a pre teba zraniteľné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Povedz mu radšej, že mu chceš vytrúbiť vo výklenku
Niekto ti určite poradil, aby si mu ukradla mačky. Tak mu vypadni uradnúť tie mašky!
- co?
- ale nic len tak...
@majka158 inak nevie m ti poradiť ale nepísala si tu o tom pred par dňami ?
Však máš hneď mačky ako vhodnú tému na začatie rozhovoru, a ty sa tu pýtaš, ako sa mu prihovoriť
Sťažuj sa až vtedy tu, ak by ničím nevynikal a by len čumel do mobilu, vtedy by som ťa vedel pochopiť už skôr
Alebo ako by birdz povedal - Smutne
poznáš ho?
či to je len jeho tvárička, obraz do ktorého si sa zamilovala?
zostaň tam, kde si, na zemi a nelietaj vo výšinách milostných predstavivosti...
zachovaj si svoju čistotu, lebo jedného dňa by sme tu mohli čítať, som v tom, čo mám robiť a to by bolo veľmi, veľmi smutné a pre teba zraniteľné....