Ahoj ludia ... mozno sa vam to bude zdat cudne co vam napisem .. ale aj tak vas prosim o pomoc ! milujem hru na gitare ... a aj mi to ide teda ... ale problem je v tom , ze ja chcem hrat , ale neviem sa prinutit proste ... cely den rozmyslam nad tym , ze
niekedy to aj mna prestane bavit ... ale mna to vacsinou strasne bavi .. tak ti neviem pomoct sorry .. ja som sa len chcela vyjadrit k tvojej profilovkee e.. a nicku haha ...
@4 toto som nevedela vysvetlit . proste ja strasne chcem hrat a bavi ma to . len ked zacnem tak mi to v poslednom case nejde . teda ide len ma to tak nechyti , aby som hrala niekolko hodin proste . @2 tu facku si urcite dam . lebo mam nervy takto . @3 abbey dawn je super !
Tieto stavy mávam tiež a väčšinou prídu vtedy, keď si poviem, že mi to aj tak bude nanič, ten klavír a za rok mi už bude aj tak jedno, že som teraz cvičila a je to zbytočná strata času. Musíš sa zbaviť takýchto myšlienok a hocijakých iných negativistických, povedať si, že ťa to proste baví a budeš cvičiť až kým sa s tým niekam v ten deň nepohneš. A samozrejme treba dobrú motiváciu ako napr. učkin obdivný pohľad alebo hnev. Chodíš na zušku, nie?
@storcko ano chodim na ZUSku ale kedze teraz su prazdniny tak som uz zufala proste . ked tam chodim je to ovela lepsie , lebo tam vidim aj tych ludi na koncertoch ako hraju a tak . a to je moja motivacia . a musim sa uz prinutit proste . dakujem pekne
tak samozrejme kým to nevieš robiť super podľa tvojich predstáv, tak ťa to až tak nebaví, ale musíš mať pred sebou obraz toho, čo chceš dosiahnuť a stále sa snažiť
presne ťa chápem teraz,ja strašne chcem niečo nakresliť už,niečo stvoriť ale ked začnem a vidím tie výsledky tak ma nejak prejde chuť a nič nedokončím smola že ti neviem poradiť,ani sebe :/
Mmm.. celkom Ti rozumiem. Najskvostnejším riešením na toto je proste začať čím skôr. Ak nemáš takú pevnú vôľu, skús sa prinútiť. Človek si vždy radšej zvolí menšie zlo pred väčším. Ak si postavíš otázku, či budeš teraz radšej cvičiť na gitaru, alebo... (tu si doplň niečo, do čoho si si istá, že by sa Ti rozhodne ešte viac nechcelo a snaž sa si nájsť niekoho, kto bude trvať na tom, aby si to vykonala, ak sa Ti teda práve nechce hrať) a uvidíš. Snáď to na Teba nebude mať úplne opačný efekt.
(@13 Keby bol svet takto jednotvárny, bojím sa, že je to oveľa menej "sexi" a sympatické.)
musis si najst nejaku peknu gitarovu pesnicku, najlepsie ak je trochu tazsia na hranie a ten pocit, ze ju budes vediet sama zahrat ta bude pohanat vpred
musíš v tom nájsť zmysel - samozrejme že ťa to nebaví a nevieš sa prinútiť hrať ak ti to neide...ty si zrejme samouk - teda vykašli sa na noty, akordy a podobne - nájdi si na youtube tutorial k nejakej skladbe ktorá sa ti páči a uč sa hrať...po týždni hrania sa naučíš svoju prvú skladbu a budeš si ju rada hrať...ak ti totiž hra na hudobnom nástroji nerobí radosť tak sa nikdy nenaučíš hrať...
@abbeydawn podla mna je to blbost, mas len take obdobie, ze si myslis ake je to super, aj ked sa prinutis a zacnes, o rok-dva sa na to vyserieš...ked ma niekto skutočnú vašen pre hudbu a chuť sa niečo naučiť tak takéto veci nerieši....IMHO ovšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(@13 Keby bol svet takto jednotvárny, bojím sa, že je to oveľa menej "sexi" a sympatické.)