ja osobne si myslím, že najprv treba aspoň trochu chcieť, lebo bez toho môžeš sedieť pri knihách aj celé týždne a nič sa na Teba nenalepí, lebo to robíš s nechuťou...
@denix to ešte na strednej?...tam predsa nemôže byť problém s učením...si nejak nespomínam, žeby som sa tam šiel pretrhnúť ...a ak sa niekto ide pretrhnúť tak potom odporúčam @1 a viac sa tomu venovať
@jerometoucanrainbow Všade môže byť problém s učením a niekedy proste nepomôže ked vypneš fb,birdz a celý pc. Niekedy to do hlavy nejde vôbec. a práve v tomto chce pomoc. a tak mimochodom aj ja
@denix ja sa ucim tak, ze si vsetko citam nahlas a v hlave mam presnu strukturu papiera s vetami.. vytlacim si co mi treba, vacsinu veci si zvyraznim zvyraznovacom a potom si to citam dookola..tak som sa napriklad vcera naucil asi za 3 hodinky cisteho casu 10 stran na skusku
kazdemu vyhovuje inak , a musis zosti co vyhovuje tebe
ako aj to sa mení, u mna je to ze niekedy si pisem , niekedy aj kreslím, obcas hovorim nahlas... a musim mat casove limity, inak sa nedonutim sustredit sa.
naozaj všetko vypni, nesústreď sa na to, že a teraz sa musíš niečo súrne naučiť, len si to normálne prečítaj a po odstavcoch si to skús zopakovať vlastnymi slovami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ako aj to sa mení, u mna je to ze niekedy si pisem , niekedy aj kreslím, obcas hovorim nahlas... a musim mat casove limity, inak sa nedonutim sustredit sa.
so mnou je to zlozite v tomto