Ahoj Ako sa rýchle naučiť po rusky ? Mám taký problém lebo sused je rus a neviem sa s ním dohovoriť ... Tak sa potrebujem rýchlo naučiť rusky ... Myslím tým kompletne hlavne to ako sa čo vyslovuje a ako sa čo hovorí atd :3 za každú radu som vď
@stalingrad1000 prosím ťa mám 12 a on má 9 a sestru 5 ročnú a nerozumieme si len pol vety @nats hmm neviem neviem či mi 8 ročný a 5 ročná pomôžu z ruštinou :/
najskôr som chcela napísať, že po flaške vodky budeš ty na neho hovoriť rusky a on na teba slovensky ...ale vzhladom na vek ....no v prvom rade by som zacala asi azbukou, aby si to v tom slovníku vedela aspon prečítať
@nikikee474 no ak ti ide len o konverzaciu tak je rustina velmi podobna slovencine.. kup si co najmensi slovnik aby tam boli zakladne slovicka.. ak chces vediet gramatiku to uz je trochu tazsie.. na nete je kopec info ale je lepsie mat ucitela.. a hlavne treba ten jazyk pocuvat co najviac a snazit sa komunikovat.. ale uprimne - ucila som sa na gympli rustinu 4 roky a viem len zaklady.. takze sa tomu treba fakt venovat ak chces vediet vsetko..
mat soseda rusaka....a dneskam som smiutno-nasebanastvata, lebo oproti sedeli dvaja rusko-nemecko divne hovoriaci ludia a nevedela som prásť na to akym jazykom hovoria...si musim beloruštinu napočúvať, či to to nebolo...(a vyberam predmety a durdím sa, že o bielorusku nič... ale hlavne že balkanu je tam poaleluja)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nieje v tom nieco viac ?
@nats hmm neviem neviem či mi 8 ročný a 5 ročná pomôžu z ruštinou :/
k teme, musis sa snazit rozpravat s nim, zober slovensko-rusky slovnik a pripadne si hladajte slovka v nom ked si nerozumiete