ahojte mam taky problemik ze sa mi jeden chalan paci uz dlhoooo a sme sa kazdy den na seba pozerali a som zohnala jeho nick ta som mu napisala a sme v poho kecali ale potom neodpisal a uz sme si odvtedy nepisali a potom sa mi zacal zdravit......mno a napo
ale booooože ved mu napíš, ser na to ako to bude vyzerat. Páči sa ti? ano? tak čo ti bráni v tom mu napísať? trápny pocit? tých budeš mat v živote vela, ale to ta má také nieco že "ako to bude vyzerat" odradit od tvojho ciela?
Tak to ber z nadhladom, podla mna sa predvadzal,lebo chcel zaujat...
Nenamotaj sa zbytocne... drz si odstup, a nechaj jeho nech je trosku aktivnejsi a nech ta dobija,ak teda chce...a ked nechce tak maj ho pass...
A ak to nevydrzis,dohodni sa s nim,aby ste sa sli len tak prejst a tam mu povedz co citis a zistis ci je natom rovnako alebo uplne inak. Cim skor budes mat jasno tym menej to bude neskor boliet.
tha ja by som mu na tvojom mieste napisala rovno na hubu ze sa mi paci alebo radsej by som mu to povedala osobne a ked bude jeho postoj voci tomu negativny ta sa vyser na to a ked nie, si stastna holka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nenamotaj sa zbytocne... drz si odstup, a nechaj jeho nech je trosku aktivnejsi a nech ta dobija,ak teda chce...a ked nechce tak maj ho pass...
A ak to nevydrzis,dohodni sa s nim,aby ste sa sli len tak prejst a tam mu povedz co citis a zistis ci je natom rovnako alebo uplne inak. Cim skor budes mat jasno tym menej to bude neskor boliet.