Dnes som si musela dať auto na pravidelnú údržbu do servisu a potrebovala som sa dostať do susednej dediny, keďže ocko nemal čas, musela som ísť autobusom. Bol to neopakovateľne hrozný zážitok, hlava na hlave, vydýchaný vzduch.... Jednoducho hrôza a to so
17 ročné dievča,aj tvoj ocko robí na jadrovej elektrárni?
Dobre,koniec srandy,takéto prijebané fórum by som nikdy v živote nezaložila,môžem byť na dovolenke každý mesiac dpč a nikdy sem nezakladám fórum ,,kde mam ísť na dovolenku? " alebo iné hovadiny...
Preto cestujem vlakom. Ak nejde motorka, tak stačí otvoriť okno, vycapiť sa do neho a sledovať okolie. A keď idú novšie vozne, tak sa iba modliť, aby išla klíma.
Ak ide bus, tak sa zas treba modliť, aby išla stará Karosa, tá má veľké strešné náporové vetračky a aj bočné okienka má väčšie, ako väčšina nových šrotov.
nevadilo ti že ten autobus nebol zo zlata a nebola v ňom vodná postel + bar s 20 čašníkmi špeciálne pre teba? radšej by ti mal ocinko kúpiť vlastný autobus aby si už nemusela cestovať s tými netvormi zvanými obyčajný ľudia... to museli byť dobrý hajzli, že ti tam dýchali a vydýchali ti vzduch... mor na nich!
nahodou cestovanie autobusom moze byt velmi zaujimave naposledy som tam spoznala mafianovu dceru jedenho uchylneho exekutora a este par zaujimavych pozemstanov
hm, to máš tak...z horšieho na lepšie sa zvyká vždy ľahšie ako z lepšieho na horšie....preto si veľmi dobre zváž, či do svojho života nabudúce prijímeš i to lepšie, aby si nakoniec nemusela ľutovať
@birdzaciik tebe by som dal batožinu a 15 km chodit na bicykli do iného mesta robiť, drieť a vážiť si to že sa "nemusíš voziť autobusom a že nemusíš byť pri chudákoch ktorý si nedovolia taxík za 10 eury".
Inač buď si fake, a dobré sa smeješ alebo ti už kvalitne jebe na mozog.
Vyrovnám sa s tým jedine tak, že sa vyzujem a snažím sa spraviť stojku. Inak som z tých stresov (najmä z vydýchaného vzduchu) totálne v riti a začínam byť násilný.
si fake ale to je jedno no a ako sa s tym vyrovnavam ? nemam rad cestovanie busom ale co sa da robit stale nim cestujem ... kazdy nemoze mat osobneho sofera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
... ale ja bežen v školskom roku cestujem hrom. dopr. takže no problém
Dobre,koniec srandy,takéto prijebané fórum by som nikdy v živote nezaložila,môžem byť na dovolenke každý mesiac dpč a nikdy sem nezakladám fórum ,,kde mam ísť na dovolenku? " alebo iné hovadiny...
Ešte šťastie,že je to Fake
@tomtoylc práve že som šla mimomestskou
@nevycerpavaj nie to neboj, toto nie je môj prípad, auto je ešte v záruke
Ak ide bus, tak sa zas treba modliť, aby išla stará Karosa, tá má veľké strešné náporové vetračky a aj bočné okienka má väčšie, ako väčšina nových šrotov.
Inak, mať tak Tvoje problémy...
Mám ťa u p... Aj ja som rozmaznaná...Vyberám si ľudí s ktorými komunikujem
Vyrovnávam sa s tým normálne, nie som z cukru..Denne cestujem hromadnou dopravou a myslím, že to je tá najmenej náročná časť dňa
@10 dafuuuuuuuuq ? to nezvládneš ísť pešo pojebané 2 kilometre ?
hromadné spoje sú super a som vďačný za to, že nemám bohatých rodičov ktorí by mi zaplatili taxík za desať eur namiesto autobusu. Vdaka Bohu za to,
@tikalok vadilo mi hlavne to, že bol úplne plný ten autobus.
@alroune mafiánová dcéra v autobuse? To bol nejaký chudobný mafián jej otec.
Inak neviem čo tu stále do mňa rýpete. To som nedostala nové auto. Dostala som ho po matke a má už 2 roky a vy mi tu hovoríte ako keby som neviem čo
@9 tiež rád cestujem vlakmi
@laurikaaa
Inač buď si fake, a dobré sa smeješ alebo ti už kvalitne jebe na mozog.
neujebávaj sa mi do ksichtu prosím , Mám dosť predýchavať tých namyslencov doma,nemusím ešte aj tu !
@12
Zato ťa uznávam !!!!
@Laurikaaa
@poke čo si myslíš že by som neušla 15km na bicykli? Nemám s tým problém ale na bicykli môžeš ísť možno tak v teniskách
@birdzaciik no tak čom sa stažuješ
who the fuck are you?
a @25 2km za 10 min.? A v zime?