Mam taky problem hlavne v tychto teplych mesiacoch. Ked docvicim a osprchujem sa ( na konci vzdy studenou vodou podotykam ! ) tak hoci som len v boxerkach a chcem si na seba dat tricko, tak sa zacnem priserne potit.
studena voda nem dobra...ver ci never, v lete tepla voda v sprche, oki?...vacsine ludi to takto vyhovuje viac, vyskusaj...inac to skus riesit oblecenim...nieco volne, priedusne a tak...ziadne ponozky, to uz ani nehovorim
Btw. prave som si dopisal s jednym kamosom a ten mi povedal, ze robim chybu ze sa idem sprchovat hned po cviceni. Udajne je najlepsie hned po aktivite si chvilku sadnut (precitat blogy napriklad ) "vychladnut" a az potom sa sprchovat.
Hmm, znie to dost logicky az mi je trapne, ze ma to nenapadlo
Niečo na tej teplej vode bude To je také isté ako keď sa v lete neodporúčajú piť studené nápoje, proti poteniu a na ochladenie sa je ževraj lepší teplý čaj.. ale už vidím, ako teraz všetci prejdeme na teplé nápoje
Ja nerad pijem uplne studene veci, len mierne, tiez sa sprchujem vo vlaznej vode. Inac nesprchovat sa hned po cviceni je dobre myslim aj preto, ze cast uzitocnych latok, co sa vyluci potom, hned nezmyjes ale moze sa vsiaknut spat.
ja som sa nedavno spiekol na slnku tak len studena sprcha, minule šlo v telke že proti poteniu je dobrý teplý harmančekový čaj, ja čaje pijem väčšinou nesladené a ten nechutí moc dobre bllee potom zabijak v lete je káva človek sa po nej nenormálne potí.
Tak po cvičení si musíš odychnuť tzv. prevetrať pretože keď rovno po cviceni ides do sprchy a svlaznou vodou tak potom sa dalej potis.... treba sa prevetrat apotom osprchovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Btw. prave som si dopisal s jednym kamosom a ten mi povedal, ze robim chybu ze sa idem sprchovat hned po cviceni. Udajne je najlepsie hned po aktivite si chvilku sadnut (precitat blogy napriklad ) "vychladnut" a az potom sa sprchovat.
Hmm, znie to dost logicky az mi je trapne, ze ma to nenapadlo
Ja sa sprchujem v uplne zeravej vode a nic