@burble ja som mala už kopu škrečkov, a presne tak som sa s nimi hrala, hadkala ich, nechala ich po sebe liesť, úplne všetko, ale tento nový škrečok ma proste uhryzol do krvi, keď som mu dávala jesť, ako viac s ním zadobre nebudem, bojím sa ho
ja som mala škrečka a fakt som sa o neho starala...vždy som mu čistila klietku, dávala mu papať, vymieňala vodu, mal tam kolotoč a iné hovadiny, vyberala ho z klietky a hrávala sa s ním...všetko bolo fajn. Až raz, jedného dňa ma fakt neskutočne kusok a odvtedy bol agresívny asi na neho prišla puberta
ked ho mas len par dni, tak ho velmi este neber na ruky, len mu daj jest, prihovor sa mu, popripade trochu pohladkaj...kup mu to koleso aj domcek pre skrecka, nebud ho ...no a ono si zvykne a potom ked si ho vezmes na ruky tak by nemal pohryzt...moj ma v zivote neuhryzol...ale morca je aj tak lepsie
@veronika638 však len ja ho chcem pohlaskat ale len sa k nemu pohnem a už netíííí do domčeku jak keby mal v zadku turbo.Kúpil som mu koleso na behanie, napájačku na vodu, domček, hubliny, má v domčeku vatu,rúrku z toaletného papiera,misku na jedlo,každý den mu dávam kúsok jablčka, pšenicu
moji raz dostali vodku do napajania chudaci, ... ale boli to skor maminy milašikovia,
raz ked zostal jeden samec a dve samice, ked sme raz cistili klietku, tak sme ich dali do krabice, ale oddelene prieckami na balkon, samec si vyhryzol dieru a skocil z balkona, ktovie preco, (dve zeny? ) a ony nic
@coleshepter to mas ako s ludmi - niektori su svine uz od narodenia, tak ze ich neprevychova nikto.
@papapa111 najviac sa s nim skamaratis, ked sa budes o skrecula starat tak, ako sa patri a budes sa mu venovat (brat na ruky, hladkat, maznat, rozpravat sa s nim...) Nezabudaj, ze vsetko chce cas a nebudes ho mat skroteneho za den, ani za tyzden. A tiez plati, co som pisala tuto kolegyni ze zalezi na povahe skrecka - pokial je flegmos, tak ho budes mat raz-dva skroteneho, pokial nie, chvilku to potrva...
@papapa111 vampyyri ma pravdu, ono to potrva dlhsie, tak este tyzden keby si nanho velmi nesiahal, ale jedlo je dobry napad ako si ho ziskat...a mozes mu dat aj ine veci ako jablko ( len mu nikdy nedavaj take nieco ako kremes, slahacka,jogurt a pod...to skreckom sice chuti, ale skracuje im to dlzku zivota) a mozem potvrdit,ze i take nieco male ako je skrecok, pripadne morca ma svoju povahu...ja som kedysi mala 3 morcata naraz a boli to uplne ine povahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2. daj mu najesť
3. daj mu najesť
4. poskytni mu fajn podmienky
5. sa s ním hraj. nech po tebe lezie, hryzká a zaspí ti vo vrecku.
ak nepomôže, potom mu vytrúb, vyšúhaj, palcni ho a opite sa spolu, to snáď zabere.
Takže, určite neodporúčam.
raz ked zostal jeden samec a dve samice, ked sme raz cistili klietku, tak sme ich dali do krabice, ale oddelene prieckami na balkon, samec si vyhryzol dieru a skocil z balkona, ktovie preco, (dve zeny? ) a ony nic
@papapa111 najviac sa s nim skamaratis, ked sa budes o skrecula starat tak, ako sa patri a budes sa mu venovat (brat na ruky, hladkat, maznat, rozpravat sa s nim...) Nezabudaj, ze vsetko chce cas a nebudes ho mat skroteneho za den, ani za tyzden. A tiez plati, co som pisala tuto kolegyni ze zalezi na povahe skrecka - pokial je flegmos, tak ho budes mat raz-dva skroteneho, pokial nie, chvilku to potrva...