Dlho som mala problém s tým, že ak som bola vo väčšom kolektíve alebo medzi ľuďmi, s kt. sa dobre nepoznám, tak som proste ticho a bavila sa tak občas s niekým prísediacim.
V súčasnosti sa to zlepšuje a keď mi sadne kolektív, tak s tým nezvyknem mať problém.
Ale konverzácie stále neviem začínať s inými, ako tými, ktorých dobre poznám
som skôr utiahnutá, lebo všetkých len pozorujem a ak sú mi podľa toho, čo robia/hovoria sympatickí, tak sa s nimi do reči dám (keď sa ku mne niekto na prvom stretnutí správa arogantne, tak sa s ním nemám o čom baviť)
podľa toho, či tí ľudia pôsobia viac alebo menej sebavedomo ako ja.. správam sa totálne radikálne rozdielne v týchto prípadoch a neviem to nijako zmeniť
Podla toho, ako na mna ti ludia posobia ..ale s komunikaciou problem nemam, problem nastane, ked nie sme s dotycnym na jednej vlnovej dlzke.. to sa vsak nastastie da obcas "vycitat" skor nez pride k neprijemnej situacii
A nemam v laske ludi, ktori sa v novom kolektive spravaju drzo a povysene.. preto vkladam do svojho spravania primeranu pokoru a ludsky respekt.. a po case menim spravanie na zaklade spoznania ci utvorenia si nazoru na daneho cloveka ku ktoremu dospejem skrz jeho spravanie (to som spomenula len preto, lebo nesmrtelna veta "ty ma ani nepoznas, ako ma mozes sudit" je total bullshit.. ludia sudia na zaklade spravania, ktore clovek moze do istej miery ovplyvnit a ked sa mu jeho reakcia na jeho prejavy nepaci, utiahne sa k takejto nic nehovoriacej obrane)
Ak som moc odbocila sorry, posledne dni riesim pripad zleho pristupu k novemu kolektivu v nasej triede
podla toho, ako sa ta spolocnost sprava ku mne - ak maju normalne reci, su mi sypmaticki, tak sa kludne dam do reci, ale ked od zaciatku trepu nezmysly, tak nevidim dovod sa s nimi bavit, skor len zo slusnosti nieco poviem a pod.
myslím že moje správanie v novej spoločnosti sa dá definovať ako správanie vlka...najprv sa javím ako plachý človek a samotár, časom sa však prejavím...je to však správanie z rozumu - rád sa nechám podceňovať, zatiaľ čo medzitým zháňam čo najviac informácií o iných ľuďoch a potom im to pekne postupne inteligentne a vypočítavo vraciam...
Som komunikatívna, ale mám hlúpe načasovanie. Vždy sa ráči dostaviť tak po roku pozorovania a oťukávania sa v spoločnosti. Veď aj tu na Birdzi to bolo tak .
ako kedy podľa toho aká je okolo dotyčných ľudí energia, ak zacítim vo vzduchu dačo nedobré, tak som dosť rezervovaná a radšej "potichšie" s cieľom vypariť sa ale nestáva sa to tak často (našťastie)
ako s kym. so starsimi, mladsimi alebo cudzimi sa nemam problem bavit a som väcsinou velmi komunikativna a priatelska. medzi rovesnikmi sa hanbim a som nesvoja (ale nie ticho)
v kazdej spolocnosti mam problem nieco povedat .. nedokazem sa otvorit voci ludom .. posobim dojmom zbiteho psa ... myslienkami lietam niekde uplne inde a myslim si ze celkovo ma ludia povazuju za divneho som negativista nedokzem mysliet na nic pozitivne lebo ani toho pozitivneho v zivote sa mi vela nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
vacsinou som ukecana a nemam problem zacat debatu s hocikym
nemám v obľube spoločnosť cudzích ľudí... ?()
Dlho som mala problém s tým, že ak som bola vo väčšom kolektíve alebo medzi ľuďmi, s kt. sa dobre nepoznám, tak som proste ticho a bavila sa tak občas s niekým prísediacim.
V súčasnosti sa to zlepšuje a keď mi sadne kolektív, tak s tým nezvyknem mať problém.
Ale konverzácie stále neviem začínať s inými, ako tými, ktorých dobre poznám
dakedy ukecaná, dakedy utiahnutá
a teraz vazne..najprv pozorujem,potom sa nesmelo pripojim do debaty a potom uz pohoda
Ak je konzervatívna, som tichá, pozorujem a po čase sa pridám k debate.
Ak je uvoľnená, tresnem nejakú idiotinu a všetci sa začneme hromadne smiať.
A nemam v laske ludi, ktori sa v novom kolektive spravaju drzo a povysene.. preto vkladam do svojho spravania primeranu pokoru a ludsky respekt.. a po case menim spravanie na zaklade spoznania ci utvorenia si nazoru na daneho cloveka ku ktoremu dospejem skrz jeho spravanie (to som spomenula len preto, lebo nesmrtelna veta "ty ma ani nepoznas, ako ma mozes sudit" je total bullshit.. ludia sudia na zaklade spravania, ktore clovek moze do istej miery ovplyvnit a ked sa mu jeho reakcia na jeho prejavy nepaci, utiahne sa k takejto nic nehovoriacej obrane)
Ak som moc odbocila sorry, posledne dni riesim pripad zleho pristupu k novemu kolektivu v nasej triede
desať a viac početné skupiny ale nie sú moja obľúbená vec ani s osobami, ktoré poznám polovicu života.