Nemám problém preložiť si vety, slovnú zásobu mám tiež bohatú len tie časy .. tie časy mi robili problém vždy občas viem zložiť vetu poriadne. Neviem či to je vplyvom mojich učitelov ktorých som zatial mala, ale žial mi to nejde do hlavy. Preto sa vás chc
ak máš bohatú slovnú zásobu ako píšeš tak časy nie sú taký problém. v podstate na časoch v angline neni nič ťažké. neviem čo konkrátne ti robí problém. ale toto je niečo čo sa rýchlo naučíš ak stráviš nejaký čas v anglicky hovoriacej krajine. a časmi ako je predbudúci a predminulý si nemusíš lámať hlavu, pravdepodobne ich nikdy nebudeš musieť použiť
Knihy a filmy sú najlepšie. Učitelia ti dajú základ, ale ak to chceš poriadne vedieť, musíš sa tomu venovať sama. Nevravím, že si máš zrovna kresliť vzorce na časy po stene. Stačí ak začneš využívať angličtinu na bežné veci, na ktoré ti ju dovtedy nebolo treba. Vďaka tým filmom to krásne dostaneš do ucha a potom to už pôjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
na aké účaly potrebuješ angličtinu?
pozicaj/kup si english grammar in use intermediate a studuj, inac asi nijak