neviem, co mate vsetci proti pravu, s vystudovanym pravom (na skole s ako-takym menom) mate ozaj velke moznosti, hovori sa, ze pravnikov je vela, ale kvalitnych je malo. a vsetci, co na nich nadavaju si to premyslia, ked ich zrazu budu potrebovat
ale ak mas pocit, ze by ta studium nebavilo, ani to neskusaj, budes musiet prehryznut mnoho uplnych hluposti, zbytocnosti a nepotrebnych veci
skus porozmyslat nad ucitelstvom, pripadne vedou/vyskumom (posobenie na univerzite), najlepsie bude ak sa zamyslis, comu by si sa chcela v buducnosti venovat a ci dokazes skolu urobit (nie kazdy sa dokaze donutit biflit nieco, k comu absolutne nema vztah, aj ked to s naslednym zamestnanim nema nic spolocne)
@veroniqa3210 nie ze ani mega tazke, ale musis mat k tomu vztah, inak sa to nikdy nenaucis a najviac dokaze odradit asi prvy rocnik, ked mas de facto same dejiny prava, s platnym pravom prides do styku maximalne tak v teorke a na ustavku
@romanzkrajinyx milion pravnikov na Slovensku je vdaka sukromnym skolam a bohatym oteckom ktori svojmu decku ten titul zaplatia, a urcite nie kvoli tomu, ze by to bolo lahke..ja sa teraz ucim na prijimacky na pravo a teda vobec sa mi to nezda take lahke
@rosedewittbukater ja som nepovedal, že je to lahke..ale že to urcite nieje najtazsia skola....ked ju tolko ludi vystuduje aj bez protekcie najtazsia je medicina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Alebo nejakú.. neviem, sociológiu? Politológiu?
btw, medzinárodné vzťahy, sociológia, politológia
ale ak mas pocit, ze by ta studium nebavilo, ani to neskusaj, budes musiet prehryznut mnoho uplnych hluposti, zbytocnosti a nepotrebnych veci
skus porozmyslat nad ucitelstvom, pripadne vedou/vyskumom (posobenie na univerzite), najlepsie bude ak sa zamyslis, comu by si sa chcela v buducnosti venovat a ci dokazes skolu urobit (nie kazdy sa dokaze donutit biflit nieco, k comu absolutne nema vztah, aj ked to s naslednym zamestnanim nema nic spolocne)
Uplatnenie isté.......ale musíš im byť po vôli lebo ťa ich DJ dobije do krvi
a @7 rozhodnie nie