Ráno a večer si tvár umyvas iba vodou alebo používaš nejaku pleťovú vodu? Dávaš si nejaké denne alebo nočné krémy, ak áno tak aké, používaš peeling, masku a i.?
kazde rano studenou vodou oplachujem ksicht aby som ho zobudil a vecer po sprche si davam krem na hydratovanie kazdy den. inak nic specialne nerobim. semtam si dam pletovu masku
No... Ked to vypisem zistim ze pouzivam mrdu hovadin. :S
Cistiaci gel od Cerave, Jirischovu vodu, mineralnu vodu v spreji od Avene, kys.hyaluronovu od The Ordinary, krem od Cerave, ocne serum s kys.hyaluronovou od Balea.
Alebo toner s kys.glykolovou alebo nocne serum s kyselinou glykolovou.
Rano Coupeliac a probioticky krem od Balea.
A este pouzivam dermaroller. A sem tam aj masku no...
Ráno opláchnem vodou, sem-tam použijem šetrní umývací gél na tvár keď je treba, dosť krémujem lebo už od puberty som začala mať dosť suchú pleť a bez krému to nejde a ešte k tomu sa mi zvykne pleť šúpať a nos mám asi permanentne taký šupinkatý tak mám aj taký jemný peeling
Rano si umyvam tvar cistiacim gelom teraz mam clarins, oplachnem vodou a dam krem weleda skin food light - ten je fakt super. Vecer odlicim oci dvojfazovym odlicovacom a tvar micelarkou - tu mi je viac menej znacka ukradnuta. Potom este tvar umyjem peelingovym gelom na kazdodenne pouzitie na striedacku pouzivam elizabeth arden visible difference a vichy normaderm 3v1. Potom dam ocny krem olivovy naturschon od alverde a na tvar bha liquid od cosrx. Na krk davam serum s kyselinou hyaluronovou. Pockam 30 min a nakremujem tvar aj krk tym istym kremom co rano. Na mihalnice si davam double lash mavala serum. Niekedy ked som dobrej vole tak si este pred spanim dam na tvar trosku olejceka clarins lotus. S pletovymi maskami nie som velmi konzistenta, ale aspon 2x tyzdenne sa snazim nechat na tvari ten vichy normaderm pocas sprchy posobit dlhsie a sem tam nejaka vyzivujuca maska na tvar ale to cca raz za mesiac.
Rano si umyjem plet neutrogena hydroboost gelom, potom nanesiem toner od pyunkang yul, na to slimaciu esenciu od cosrx a v poslednej dobe buffet s peptidmi medi od TO (ale striedam s rozmymi inymi serami, vitaminom C atd, tiez nie vzdy dam cosrx, niekedy hyaluronku len od TO atd) a ukoncim to vsetko kremom od neutrogeny hydroboost - tieto kremy mam uplne najradsej, ci uz water gel alebo klasicky
Vecer odlicim bud olejom alebo cerave, potom umyjem gelom od neutrogeny ako rano a nanesiem pyunkang yul a tam striedam amino acids/vitamin C 23% alebo uz pomaly pridavam retinoidy parkrat za tyzden
Na to svacnem nocny krem od neutrogeny hydroboost
Raz do tyzdna davam chemicky peeling od TO, popripade ine kyseliny co momentalne mam
A nie nemam plet ako babatko ale odkedy sa snazim premyslat co si davam na ksicht mam ju omnoho lepsiu (aj ked pre mnohych stale zlu)
Ako vás čítam baby tak ja sa fakt oproti vam o tu svoju pleť nestarám nijako .Teda
Nijak zvláštne , ráno si umyjem tvar a nanesiem avokádový krém od ziaja ktorý stojí 2.99 euri
Na odlicovanie obyčajne vlhčené obrúsky z lidlu a zas ten istý krém (keď nie sú obrúsky, tak idem normálne mydlom )
A Pokožku mam stále bezproblémovú
rano umyjem gelom alebo aj peelingom (preferujem nejake gely s ciernym uhlim alebo teraz mam od Himalaye s cucoriedkovymi semiackami), nanesiem pletovu vodu nejaku so zinkom, nakremujem lahkym kremom alebo aloe gelom (alebo opalovacim na tvar, v lete)
vecer sa odlicim olejom a micelarnou vodou, umyjem tvar Biodermou Sebium, nakremujem arganovym kremom
snazim sa 1-2x tyzdenne si dat masku, jednu ciernu zlupovaciu a jednu mentolovu
obcas si spravim este extra cukrovy/kavovy peeling
a posledny rok a pol mam plet hroznu, teraz ked som viac zabrala v tejto starostlivosti a mam vselijake fancy antiaknozne produkty, tak aspon nemam obrovske cysticke vyrazky, ale.. proste nedobru mam plet
Ráno Kráľovské raňajky potom po pár minútach umyjem čistou vodou. Následne pleťová voda Kúzelná studnička. Potom nejaké sérum zvyčajne od The Ordinary a na to pacnem krém od Clinique neviem teraz názov ale taky fajny gelový
Počas dňa v prípade potreby pridám krém alebo hydratačné sérum a večer len odlíčim Kúzelnou studničkou.
Cez víkend pleti venujem viac pozornosti ale cez týždeň sa mi moc nechce.
Ráno opláchnem studenou vodou a mydlom s kozím mliekom. Vyhrala som nedávno balík od Eucerinu, tak používam teraz to - nočný aj denný krém, čistiaci gél, micelárnu vodu, ktorou odličujem a ešte občas marhuľový peeling od Himalaye, raz za týždeň si dám buď Himalaya bahennú Neem masku či kieho ďasa, alebo mätovú od Lavery. Keď sa mi chce, tak ešte pred krémom si dám ráno sérum z morských rias (väčšinou sa mi nechce). A ešte pijem pivo, to tiež pomáha, prípadne sa občas poriadne spotiť.
rozne kremiky a masticky (oblubil som si Havlikovu apoteku ale aj rozne ine), cierne uhlie, peelingovy gel, dezinfikujem koloidnym striebrom, sem tam pletove masky a chodievam pravidelne ku kozmeticke
Najprv odlíčim pleť čistiacim pleťovým gélom s výťažkami s čierneho uhlia, potom odlíčim oči klasickou micelárnou vodou (na tvár potom dva krát týždenne, väčšinou v utorok a sobotu, namažem ílovú masku, tú opláchnem a preventívne vyčistím gélom proti jebákom) ptm hydratačný krém, kvapky do očí a krém na oči a idem búvať
ja si len umyjem vodou ráno večer, keď mám makeup, tak sa odlíčim mliekom, a keďže mám veľmi suchú pleť, tak krémujem odušu a do dobrého krému/olejčeku aj zainvestujem
Keby že nemám akné a mastný ksicht, tiež by som sa umyla len s troškou vody Ja mám čistiaci gél, toner, občas maska alebo piling, hydratacny krém a nakoniec čajovníkový olej. No a ráno voda, toner, krém
jeeej,zlata jasne! s radostou
aj som chcela prispiet svojou troskou,ale zabudla som na to
micelarnu vodu pouzivam BIOPHA,lebo ma az 4 deci, vydrzi dlho, je taka neutralna,co mam ja rada a ked mam nejaku vyrazku,tak trosku zmiesam s cajovnikovym olejom,nech to vysusi. rozmyslala som,ze pohladam uz nejake pletove vody v skle (ako napr. amica, len je to take malicke) alebo najblizsie si kupim ruzovu vodu v skle. to by mohlo byt tiez fajn.
pravidelne si robim peelingy- bud cukor s olejom alebo mam teraz zmiesane take ovsene veci s medom a olejom
tiez raz-dva x do tyzdna si cistim plet kefou na tvar-bud pouzivam kefu od ebelinu (ale ta je celkom drsna) alebo nejake ine jemnejsie stetinky (su take cistiace mlieka,co maju uz na tej nadobke stetinky)
-a ptm mam zlupovaciu ciernu masku z DM, obcas pouzijem tie pasky na nos na pory
velmi by som chcela skusit nejaku tu "sheet mask", ale pride mi to ako vela odpadu, takze najprv musim pohladat nejaku rozlozitelnu alternativu, resp. ekologickejsi obal.
no a kedze mam veeeelmi suchu tvar, tak kremujem veeelmi casto, a na noc davam aj olejcek (a pod BB cream este, lebo by som sa hned supala)
krem mam od alverde na suchu plet ten s ruzovym vieckom a ptm mam od naturschon krem v skle (+ aj ten na oci mensi) a tie su UPLNE UZASNE. a este aj v skle
ptm pouzivam este pletovy olej-ruza-tiez alverde
a ked je uz velmi zle,tak pouzijem moj domacky robene olejove maslo,ale s tym opatrne, nech neupcham pory
a mam aj od modrej pupavy pletovy olej
odlicujem sa kokosovym olejom
to je asi tak vsetk
jako kukam,robim toho celkom dost ale vysledky to ma
aaa som zavisla na balzamoch, pricom paradoxne najlepsi bol ten,ktory som si spravila sama-zmiesala som a ohriala rozne oleje a masla (mandlove,bambucke,kakaove a pridala vceli vosk, cim to nadobudlo ptm tuhsiu konzistenicu)- najlepsi balzam pod matny ruz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Večer - nejaký odličovač, peelingová hubka s čistiacim mliekom a nejaký random krém.
Cistiaci gel od Cerave, Jirischovu vodu, mineralnu vodu v spreji od Avene, kys.hyaluronovu od The Ordinary, krem od Cerave, ocne serum s kys.hyaluronovou od Balea.
Alebo toner s kys.glykolovou alebo nocne serum s kyselinou glykolovou.
Rano Coupeliac a probioticky krem od Balea.
A este pouzivam dermaroller. A sem tam aj masku no...
Rano oplachujem studenou vodou, podla pocitu micelarka alebo refreshing/hydratacny umyvaci gel, denny krem
Vecer: odlicovac, umyvaci gel (jeden z troch druhov), nocny krem a serum.
Uz sa neskutocne tesim ako ked dopouzivam tento denny a nocny krem, si spravim velku objednavku z The Ordinary!
Vecer odlicim bud olejom alebo cerave, potom umyjem gelom od neutrogeny ako rano a nanesiem pyunkang yul a tam striedam amino acids/vitamin C 23% alebo uz pomaly pridavam retinoidy parkrat za tyzden
Na to svacnem nocny krem od neutrogeny hydroboost
Raz do tyzdna davam chemicky peeling od TO, popripade ine kyseliny co momentalne mam
A nie nemam plet ako babatko ale odkedy sa snazim premyslat co si davam na ksicht mam ju omnoho lepsiu (aj ked pre mnohych stale zlu)
Nijak zvláštne , ráno si umyjem tvar a nanesiem avokádový krém od ziaja ktorý stojí 2.99 euri
Na odlicovanie obyčajne vlhčené obrúsky z lidlu a zas ten istý krém (keď nie sú obrúsky, tak idem normálne mydlom )
A Pokožku mam stále bezproblémovú
vecer sa odlicim olejom a micelarnou vodou, umyjem tvar Biodermou Sebium, nakremujem arganovym kremom
snazim sa 1-2x tyzdenne si dat masku, jednu ciernu zlupovaciu a jednu mentolovu
obcas si spravim este extra cukrovy/kavovy peeling
a posledny rok a pol mam plet hroznu, teraz ked som viac zabrala v tejto starostlivosti a mam vselijake fancy antiaknozne produkty, tak aspon nemam obrovske cysticke vyrazky, ale.. proste nedobru mam plet
*klop klop* na drevo
Počas dňa v prípade potreby pridám krém alebo hydratačné sérum a večer len odlíčim Kúzelnou studničkou.
Cez víkend pleti venujem viac pozornosti ale cez týždeň sa mi moc nechce.
^^ tuto pojdem podla navodu!
ked nemam vela, tak sa jebnem pravou po čele a idem si na bar naliat poldeco!
kazdopadne, s robotou aku robim, mozem chodit na kozmetiku kazdy tyzden
aj som chcela prispiet svojou troskou,ale zabudla som na to
micelarnu vodu pouzivam BIOPHA,lebo ma az 4 deci, vydrzi dlho, je taka neutralna,co mam ja rada a ked mam nejaku vyrazku,tak trosku zmiesam s cajovnikovym olejom,nech to vysusi. rozmyslala som,ze pohladam uz nejake pletove vody v skle (ako napr. amica, len je to take malicke) alebo najblizsie si kupim ruzovu vodu v skle. to by mohlo byt tiez fajn.
pravidelne si robim peelingy- bud cukor s olejom alebo mam teraz zmiesane take ovsene veci s medom a olejom
tiez raz-dva x do tyzdna si cistim plet kefou na tvar-bud pouzivam kefu od ebelinu (ale ta je celkom drsna) alebo nejake ine jemnejsie stetinky (su take cistiace mlieka,co maju uz na tej nadobke stetinky)
-a ptm mam zlupovaciu ciernu masku z DM, obcas pouzijem tie pasky na nos na pory
velmi by som chcela skusit nejaku tu "sheet mask", ale pride mi to ako vela odpadu, takze najprv musim pohladat nejaku rozlozitelnu alternativu, resp. ekologickejsi obal.
no a kedze mam veeeelmi suchu tvar, tak kremujem veeelmi casto, a na noc davam aj olejcek (a pod BB cream este, lebo by som sa hned supala)
krem mam od alverde na suchu plet ten s ruzovym vieckom a ptm mam od naturschon krem v skle (+ aj ten na oci mensi) a tie su UPLNE UZASNE. a este aj v skle
ptm pouzivam este pletovy olej-ruza-tiez alverde
a ked je uz velmi zle,tak pouzijem moj domacky robene olejove maslo,ale s tym opatrne, nech neupcham pory
a mam aj od modrej pupavy pletovy olej
odlicujem sa kokosovym olejom
to je asi tak vsetk
jako kukam,robim toho celkom dost ale vysledky to ma