Ako sa starať o malé mačiatko po pôrode? Keďze, máčka dnes ráno zomrela a mačiatka boli tri, ale keďže 2 mačiatka zomreli, tak oslalo jedno. Mám to niečim krmit, alebo? Mám to nechať spať, alebo? Prežije to? Sme chalani na byte, takže toho vieme minimum
v zverimexoch nájdeš mlieko určené pre mačky, to by mala malinká piť asi každú hodinu, ale lepšie by bolo keby nájdeš mačku s mliekom ktorá by ju prijala za svoju
@Silviaaa
Kúpil som sušené mlieko.. toto sme jej rozrobili, ale kedže nemáme taký malý cumlík, tak jej to dávame cez striekačku. Vymenili sme jej handry a zababušili ju do nich. Bola dosť studená, tak sme jej dali ešte taký koberček pod nu. Len spí a spí.
@Foxie
Jasne, v poriadku. Ja prvýkrát vychovávam mačiatko bez mačky. A na byte mám 2 IT-čkárov, ja Ekonóm a 1 právnik budúci, takže nie sme zverolekári a pravdupovediac s takým sme sa ešte nestretli. Bez mačky na umelej strave je to ťažké pre malé mačiatko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Kúpil som sušené mlieko.. toto sme jej rozrobili, ale kedže nemáme taký malý cumlík, tak jej to dávame cez striekačku. Vymenili sme jej handry a zababušili ju do nich. Bola dosť studená, tak sme jej dali ešte taký koberček pod nu. Len spí a spí.
@Sypomka
Tak, ďakujeme.
@Foxie
Jasne, v poriadku. Ja prvýkrát vychovávam mačiatko bez mačky. A na byte mám 2 IT-čkárov, ja Ekonóm a 1 právnik budúci, takže nie sme zverolekári a pravdupovediac s takým sme sa ešte nestretli. Bez mačky na umelej strave je to ťažké pre malé mačiatko.