zozen si knihy, a nieco podobneho @3 , len to je poriadne drahe... a inak aj rozne hvezdarne co su na slovensku tak casto je tam normalne povoleny vstup ked si vybavis a mozes sa tam realizovať.
@9@neviem123m ... tak skús ukecať fyzikára/fyzikárku a na škole sa určite nájde zopár ďalších takých ako si ty sám ... a čím viac vás takých bude a zložíte sa, tým menej to každého vyjde.
Alebo nejaké CVČ ... proste hľadaj nejakých dospelákov v okolí, čo sa tým zaoberajú. Ale učiteľ/ka fyziky ti hádam poradí.
ale vy nechapete ja neviem čo je fyzika som 4. ročnik išiel som si pohrabat nejake knižky o fyzike a našiel som jednu a na internete je toho vela a matku tu viem vyborne sesternica ma 5 mesiace dozadu učila 5. učivo z matky a som ju doučoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ideš.
Najprv AMA, neskôr PRO :letim:
Alebo nejaké CVČ ... proste hľadaj nejakých dospelákov v okolí, čo sa tým zaoberajú. Ale učiteľ/ka fyziky ti hádam poradí.