Ako sa strániť od chalana, ktorý má svoju čaju a dovoľuje si na mňa?
Nedávno sa mi stalo, že sme ostali nejako sami a dovoľoval si na mňa. Dotýkal sa ma, hladkal ma, bozkával... Spýtala som sa ho viackrát, že čo to ma znamenať, tak odpovedal: sám nevie, možno je to začiatok niečoho nového, z lásky... aj som mu vravela, že
no tak neviem ci sa ho chces stranit ked sa nechas bozkavat a hladkat atd... podla mna ani nie ..ak by sa ti nepacil tak sa stavim ze mu pri 1.dotyku pristane ruka na tvari ze co si dovoluje
presne dovoľuje si len toľko, koľko mu dovolíš ty.
A z príspevkov si nič nerob, vieš ako, oni sú tu všetci dokonalí, krásni a inteligentní, bez jedinej chybičky a preto nevedia pochopiť, že aj ty máš city a môžeš sa páčiť nejakému chalanovi.
Lala: využije to, ked mám vypité, dvakrát sa tak už stalo, ale raz sme sa kúpali v bazéne a začal ma štekliť vo vode a obchytávať, a možno sa ho aj nechcem straniť, ale jeho čaja ma pokladá za svoju naj kamošku, je to na pi..
Cheekee: vieš aj sa mi to páči, ale ma svoj vzťah, nechcem mu do toho pokaziť, však chodia spolu 5 rokov, možno ho to už aj omrzelo byť len s ňou, ja sama nevieeeem
"raz sme sa kúpali v bazéne a začal ma štekliť vo vode a obchytávať, a možno sa ho aj nechcem straniť, ale jeho čaja ma pokladá za svoju naj kamošku, je to na pi.." no tak keby ste boli naj kamosky, alebo aspon ake take kamosky, tak by si ho rovno poslala do pi(e... :/ cize kedze si to nespravila, tak logicky ti moze dojst ................
ak ti povedal ze je to azciatok niecoho noveho..vyser sa mu na hlavu...keby si sa s nim dala dohromady nikdy si nemozes byt ista ci neurobi toto aj tebe co urobil tej holke ze ju podvadzal ze dostal chut na cudzie masko
Akoze ja si robim srandu...to ma asi nechape...dievcinka...
Matulienkka: teraz si zareagovala akoby si mala 13. rokov, bola napichana z nejakeho chalana z tabora, ktoreho poznas asi tyzden...citujem:"Ja sa ho nič nebudem pýtať, ta čo siii "...a pochybujem, ze ho posles kade lahsie...len co si na teba zase "dovoli" slight_smile: ) tak mu aj ty "dovolis"...
cheekee: ja som sa ho už pýtala viackrát, tak mi nevedel povedať... buď mi povedal, že sám nevie, alebo že je to z lásky, alebo čo nenachádza u toho dotyčného nachádza u druhého, alebo je to začiatok niečoho nového a že so mnou si viac rozumie ako s ňou, a som na neho milšia než ona, dá sa so mnou rozumne pokecať. toto mi povedal, keď som sa ho to pýtala. Nie na druhýkrát mu nedovolím, ked vôbec sa opováži. a po prvýkrát čo to urobil, tak som mu aj dala také slabšie tri facky, ale to ho nezastavilo.
Seina: ty ma chapes, vsak?...co som tym celym rozhovorom uz od zaciatku chcela povedat, nie? to, ze sa tu uz neukaze, ked sa predtym chalani zhodli, ze bol ten jej nabyjak opity, kd s nou siel...boze, povedzte mi niekto ze ma chapete, ze si robim picu....
seina, nie sme kamosky, nepozname sa osobne ani sme si tu nikdy este nepisali, len som sa jej zastala preto, lebo podla mna je ubohost zjebat niekoho pre vyzor. A ju tu zjebavali viaceri. Ale musim uznat, ze naivna je az prilis a pochopil to snad kazdy okrem nej.
a k matulienke, podla mna ta len vyuziva a ma ta za hlupu kravu a tymi recickami ta len opantava. Keby chce len teba, tak sa s tou svojou priatelkou davno rozide a nie ze bude osahavat aj teba aj ju.
A viem ze je tomu tazke odolat, ja sama som mala davnejsie chalana, co mal ine dievca a napriek tomu som s nim co to prezila a teraz viem, ze som bola vtedy hlupa pica a lutujem, ze som mu dovolila, aby ma chytil co len za ruku. Kasli na neho, nestoji ti za to, je to nefer hlavne voci tej jeho babe a skus mu dat jasne najavo, ze onho nemas zaujem, aspon vidis ako ta respektuje, ked nezabrali ani tie slabe facky. Jeb na neho, nestoji ti za to, vela stastia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Tak vytaj vo svete!
NA nich si musis najst strategiu sma,ak samozrejme nechces jeho,a nechces rozbit jeho a jej vztah.Potom nic neries a poddaj sa citom.
Tu sa ukazuje ake sme svine a byby tiez,totalne ukazkovy priklad,nech sa paci.
Po druhe:je to kokot...sa s tebou len zajebava...keby nie,tak by sa s tou "cajou" uz pekne davno rozisiel...
Po tretie:akoze nevidim tu ziadny problem...tak bud ber abo utekaj...
Hlboko sa ospravedlnujem ze komentujem ked ja sama nemam fotku, ale naozaj som sa nemohla zdrzat tejto poznamky
A z príspevkov si nič nerob, vieš ako, oni sú tu všetci dokonalí, krásni a inteligentní, bez jedinej chybičky a preto nevedia pochopiť, že aj ty máš city a môžeš sa páčiť nejakému chalanovi.
a matulienkka: sak sa ho na to priamo optaj, co a jako medzi nimi a tebou a hotovo!!!!!
on je starší a by mal mať viac rozumu než ja, ale... čo už, xi
Matulienkka: teraz si zareagovala akoby si mala 13. rokov, bola napichana z nejakeho chalana z tabora, ktoreho poznas asi tyzden...citujem:"Ja sa ho nič nebudem pýtať, ta čo siii "...a pochybujem, ze ho posles kade lahsie...len co si na teba zase "dovoli" slight_smile: ) tak mu aj ty "dovolis"...
cheekee...neboj,on ju ozere, aby jej pripadal krajsi..a da mu..
Seina: ty ma chapes, vsak?...co som tym celym rozhovorom uz od zaciatku chcela povedat, nie? to, ze sa tu uz neukaze, ked sa predtym chalani zhodli, ze bol ten jej nabyjak opity, kd s nou siel...boze, povedzte mi niekto ze ma chapete, ze si robim picu....
naivnejsie dievcatko som este nevidela...
a k matulienke, podla mna ta len vyuziva a ma ta za hlupu kravu a tymi recickami ta len opantava. Keby chce len teba, tak sa s tou svojou priatelkou davno rozide a nie ze bude osahavat aj teba aj ju.
A viem ze je tomu tazke odolat, ja sama som mala davnejsie chalana, co mal ine dievca a napriek tomu som s nim co to prezila a teraz viem, ze som bola vtedy hlupa pica a lutujem, ze som mu dovolila, aby ma chytil co len za ruku. Kasli na neho, nestoji ti za to, je to nefer hlavne voci tej jeho babe a skus mu dat jasne najavo, ze onho nemas zaujem, aspon vidis ako ta respektuje, ked nezabrali ani tie slabe facky. Jeb na neho, nestoji ti za to, vela stastia!