to je v pohode, no a ako často prebieha vyučovanie tak to presne neviem, či je to každý týždeň ale to pochybujem nejako s tým nemám skúsenosti ale isto sa bude dať popri tom zvládať aj job
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
čau.
@firestorm Samozrejme,ze naozaj.Som silne veriaca,ale urazat sa nenecham.
btw, jebni si ďaľšiu ^^
Čo som počul, tak nie je príliš ťažká, len občas dajú externistom blbo rozvrhy. Kamoš mi hovoril dačo v zmysle, že mali rozvrh normálne počas týždňa
Rozsah prednášok/seminárov v študijnom programe prvého a druhého stupňa externej
formy štúdia je v priemere 120 hodín/semester.
Večerný typ výučby sa spravidla uskutočňuje počas pracovného týţdňa so začiatkom
výučby o 17,00 hod. a s koncom výučby o 21,20 hod. v dvojhodinových intervaloch.
Realizácia externej formy štúdia víkendovým typom výučby sa spravidla uskutočňuje
počas soboty so začiatkom výučby od 8,00 hod. do 16,50 hod. v dvojhodinových
intervaloch v závislosti od stanoveného rozvrhu.
@nixxina plati sa 750€ na rok
@dorriatko dakujem. konecne niekto odpovedal na moju otazku. trebalo na to iba 20 odpovedi... Ako casto prebieha vyucovanie?
to je v pohode, no a ako často prebieha vyučovanie tak to presne neviem, či je to každý týždeň ale to pochybujem nejako s tým nemám skúsenosti ale isto sa bude dať popri tom zvládať aj job