Tak zacnem hned k veci: ako sa volaju tie hovadinky, cim otvarate plechovku piva??? Kazdy to vola inak - prstene, cvoky (tak to volam ja)..Ma to aj ako normalny nazov??
Zbieram to,mam ich uz 83 a stale nwm jak sa to vola
ja som mal toho neskutocne mnozstvo som mal asi 10 obruci uplne natesno zatrepanych a na kazdej ina farba ....a obruc mala priemer 7cm....moja celodenna skolska cinnost ...
tak ja na to nemam ziaden konkretny nazov.. volam to ze tie hovadinky z plechovky... ale mam toho niekolko kruzkov nosim to na taskach .. i na snurkach na tramkach a podobne .. a uz to nemam kam davat .. tak mam este skoro plny sacok toho mala som raz taku tendenciu ze to spocitam ale pri neviem akej stovke ma to preslo a aj tak toho uz mam viac.. uz som to prestala zbierat bo uz ich mam az az.. ale vzdy ked na nejakej specialnej akcii mam nieco plechovkove tak si tu hovadinku z plechovky odlozim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.birdz.sk/webka/matusha/f...
Ja mam farebnejsie
ja zase zbieram tie lístky zo sadky takže mi môžete poslať potešíte ma neskutočne
Mozete mi dat nejake, neskutocne ma potesite