Určite každý z Vás chodí do barov alebo do krčiem kde sa fajčí, niekde to je rozdelené na fajčiarsku a nefajčiarsku miestnosť no niekde nie. Patrím k nefajčiarom ktorý síce vydržia pár minút v tom dyme no keď vyjdem z baru tak celá smrdím a keď prídem dom
S tým radiátorom mi to nepríde najšťastnejšie riešenie, to potom môžeš radšej vyprať, lebo ak necháš oblečenie na radiátore, tak postupne sa väčšina látok vplyvom tej teploty úplne roztiahne.
Prípadne ma ešte napadá dať do prania viac aviváže, napríklad lenor má dosť výraznú vôňu, takže ak by si našla takú vôňu, ktorá by ti neprekážala, tak si dávaj tej aviváže viac a kým vôňa aviváže úplne nevyprchá, tak by si nemala cítiť ten dym na oblečení.
@mm47 moji rodičia to akceptujú že chodím do baru lebo nepijem nefajčím ani nič podobného, mne len vadí že keď prídem domov strašne smrdím..inak bývam na dedine a tu nič také normálne sa nenájde kde sa nefajčí a zas nebudem predsa celý večer doma sedieť..
@birdz1 - fajčím cca 30 rokov a ver mi - nie je nič lepšie na UDRŽANIE cig. zápachu, ako teplý radiátor... de facto máš len 2 možnosti - smrdieť alebo zmeniť lokál...
@22@birdz1 - za málo ale môžeš to robiť aj tak, ako jedna moja kamarátka - má pár vybraných vecí, ktoré strieda na takéto podujatia a vždy, keď príde domov, šup do kúpeľne, zhodiť, na vešiaky alebo do igelitiek a hodí ich do jednej komody, ktorú si dala práve za týmto účelom na balkón takže ani nezasmradia ostatné oblečenie v skriniach, na balkóne sa samovoľne vyvetrajú a samozrejme ich pravidelne perie v dobrej aviváži....
bud nechodit do takych barov vobec, alebo potom nechat vyvetrat tie veci, sice to nie je na uplne potlacenie zapachu, ale pomaha to dost. a dalsia vec, co pekne chyta dym, su vlasy, tie treba umyt asi zakazdym.
Ja mám tiež tento problém. Vadí mi to viac než dosť. Ale keďže sa mi nemôžu všetci vždy prispôsobovať, tak keď ideme niekam do baru, doma si dám vždy veci vetrať na balkón. Ale väčšinu z nich zvyknem vyprať. To je najúčinnejšie.
nuz, na smrad v miestnosti vraj pomaha rozkrojena osupana cibula.
neskusis nejako zaexperimentovat s nou? nemyslim prave potierat nou oblecenie, ale mozno skusit ju dat do blizkosti oblecenia... no neviem, to je len taky napad. ja proste vzdy nejako spontanne vysmradnem, a to som furt v nejakej fajciacej spolocnosti.
alebo este skus nechat veci v kuchyni, ked sa vari. to ale budes smrdiet ako zavodna jedalen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Skús to, čo napísala @owad , malo by to pomôcť.
@exonr ja proti nim nič nemám, ale vadí mi to keď nikto zasmradí celú miestnosť, alebo okolie, alebo v autobuse stojí vedľa mňa a páchne od cigariet..
Čo ak len nemá rada smradľavé oblečenie?
@d170 určite vyskúšam
@25 určite to skúsim, dobré nápady ešte raz ďakujem
kurva ja by som im dal, a čo tam robí ten kretén barman?, by som sa ho spýtal, či tam chce mať zajtra hygiénu..........filip
vybavené ..stoprocentne to pomáha
a to s nou hygienou som už rozmýšľala len či by to pomohlo..
neskusis nejako zaexperimentovat s nou? nemyslim prave potierat nou oblecenie, ale mozno skusit ju dat do blizkosti oblecenia... no neviem, to je len taky napad. ja proste vzdy nejako spontanne vysmradnem, a to som furt v nejakej fajciacej spolocnosti.
alebo este skus nechat veci v kuchyni, ked sa vari. to ale budes smrdiet ako zavodna jedalen