Ahojte, idem na fyzioterapiu a mám mať prijímačky z bio, fyziky aj chemie.. bio by som ešte zvladla lebo idem z nej maturovať ale to ostatné nemam ani tušenie kde začať, čo sa mam učiť a z čoho.. poradte mi prosííím ako ste sa učili na priímačky vy? Dik z
Kedy mas prijimacky?? Biolu a chemiu chapem, ale preco tam trepu aj fyzu to fakt neviem, alebo ides na nejaku cesku univerzitu??
Kedy mas prijimacky? Neviem, to zalezi od tvojich terajsich znalosti fyziky a chemie... preco si nematurovala aj z chemie, ak si vedela, ze chces ist na uni, kde ti to minimalne pomoze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak nie, tak najprv zosity, pripadne nejake tie knihy urcene na maturitu, z chemie a fyziky...
Kedy mas prijimacky? Neviem, to zalezi od tvojich terajsich znalosti fyziky a chemie... preco si nematurovala aj z chemie, ak si vedela, ze chces ist na uni, kde ti to minimalne pomoze?
Skus, za skusku nic nedas...