Zažívam najlepšie životné obdobie a každým dňom sa zlepšuje viac a viac. Je to fakt šťastný život a bohu vďaka zaň.
Je to perfektný pocit mať všetko čo chcem, čo potrebujem a po čom túžim. Juchú juchú juchuuuu :3
Ja mam take kusok nestastne obdobie taka nejaka nevyrovnana utrapena som a pritom nemam byt moc preco, to sa na mna nepodoba a dufam proste ze to prejde no. Troska som bola rozhodena kvoli praci a uz je to celkom ok ale ta neista nalada mi ostala. Hlavne asi prero ze to mam stale nahovno s korunkami a furt som od niekoho zavisla
Ale mam najlepsieho chlapca na svete ktoreho tak lubim ze sa mi chce zomret a nechapem jak moze byt tak super takze on ma vzdy utesi a postiska ked som nestastna a na chvilu je vsetko super
jediné, čo ma mmntálne štve, že idú prehodiť bass100 na iný dátum a možno aj iné miesto...čo je zlé, keďže mi to krásne vychádzalo...
ale možno to vyjde aj tak
A ešte som zabudla, že mám problémy so zdravotnou poisťovňou, kvôli úplnej kravine tak to riešim... Ale zase teším sa na Trnavský jarmok, začína v piatok, takže aspoň to je taký svetlý bod u mňa.
A celkom zle na mňa pôsobí tento rok to že sa začalo stmievať proste skôr... Nikdy som to nevnímala nijak ale teraz proste, zostanem na večer smutná a tak si nejak uvedomujem, že ide ten chlad zase a nekonečná zima a aj hlava ma bolieva z toho, dosť ma to rozhadzuje.
Super najlepsie.
Mam skvele brigady, peniaze, milujuceho partneera, rodinu, kamoskov, mam rada moju skolu a spolužiakov, som zdrava, chutími papat, ttéma mojej bakalárky sa mi lubi
poslednu dobu ani moc nie, ale je to sranda, som vďačny za to že sa občas prestane dariť, opustim svoju zonu komfortu a zvyknem sa aj popozerať okolo seba a ponachadzam to čo som inak nevidel, a už sa tešim, kedy zase bude opäť fajn a ja si budem valať ric niekde v teplučku
Meh. Ani neviem, som zaneprázdnená príjemným spôsobom. Od štátnic pracujem, aj keď mimo odboru, ale baví ma to a veľa sa učím. Potrebovala som takto vypnúť, získať motiváciu a pomaly sa to vracia, takže snáď sa pohnem ďalej. V lete som výletovala po Slovensku, ku šťastiu mi chýba hlavne spoločné bývanie s frajerom. A mrzí ma, že nemám čas na kamošov.
nie som si ista datumom, ktorym mi zacina skola, neviem najst rozvrh a neviem, ci nejaky existuje, ale zakazky su a mozno aj byvanie, tak dajme tomu, ze mohlo byt horsie
Podla planu urcite len nie podla mojho mam sa super, snazim sa bojovat sama so sebou a tesia ma ludia velmi, tesim sa z malickosti ako su objatia, pekne slova, usmevy, ale stale mam tak nejak pocit ze nie som dost dobra a pekna aby ma mal niekto rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Zažívam najlepšie životné obdobie a každým dňom sa zlepšuje viac a viac. Je to fakt šťastný život a bohu vďaka zaň.
Je to perfektný pocit mať všetko čo chcem, čo potrebujem a po čom túžim. Juchú juchú juchuuuu :3
A vitaj s5 ;d
inak okrem hľadania práce sa mám fajn a darí sa celkom dobre
Ale mam najlepsieho chlapca na svete ktoreho tak lubim ze sa mi chce zomret a nechapem jak moze byt tak super takze on ma vzdy utesi a postiska ked som nestastna a na chvilu je vsetko super
asi hovorí za všetko
jediné, čo ma mmntálne štve, že idú prehodiť bass100 na iný dátum a možno aj iné miesto...čo je zlé, keďže mi to krásne vychádzalo...
ale možno to vyjde aj tak
a ešte ma hnevá, že si neviem nájsť robotu zas :/
no mimo toto mám celkom pokľudný život práve
ale nezufaj, všetko príde v správnu chvíľu
ou jé
@lyterka Ďakujem
A ešte som zabudla, že mám problémy so zdravotnou poisťovňou, kvôli úplnej kravine tak to riešim... Ale zase teším sa na Trnavský jarmok, začína v piatok, takže aspoň to je taký svetlý bod u mňa.
@foxylady
Vela veci sa po$ralo ale inak je to pohodicka :happy:
A zajtra prezentujem pred manazmentom celeho baraku, tak sa tesim, ze sa zas nieco naucim a niekam sa dostanem, wooooohoooo.
teda vlastne mam viacero planov asi
a tak dari sa zatial
nestazujem sa
Mam skvele brigady, peniaze, milujuceho partneera, rodinu, kamoskov, mam rada moju skolu a spolužiakov, som zdrava, chutími papat, ttéma mojej bakalárky sa mi lubi
ale snáď čoskoro zmením spôsob finančného príjmu
ja som vzdy spokojna
Stay positive.