Prišla som na systém, ako to prepínať podľa toho opisu tam! (alebo, podľa toho, akú stranu som chcela, som buď si dačo predstavovala, alebo si opakovala malú násobilku
"Ja to ovládam takže sa zadívam na tieň a prižmúrim oči a po chvíli už ide opačne otvorím oči a už po chvíli ide zasa v smere hodinových ručičiek. Niekto to ovláda tak, že keď sa stretne jej noha s jej tieňom, tak veľa šťastia ! "
@antifunebracka prepáč, ale je mi srdečne jedno aké si ty pridával fóra a aké nie A ani sa mi nechce pokaždé hľadať v tom množstve či už niekto také dal alebo nie. Chcela som vedieť tak som sa spýtala, to snáď stále môžem. Na to fóra sú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
psycho
už som to aj ja dokázal prepnúť, no s dosť veľkým oneskorením
pre tých nevšímavých:
"Ja to ovládam takže sa zadívam na tieň a prižmúrim oči a po chvíli už ide opačne otvorím oči a už po chvíli ide zasa v smere hodinových ručičiek. Niekto to ovláda tak, že keď sa stretne jej noha s jej tieňom, tak veľa šťastia ! "
bud originalna, dievca, a nevykradaj moje napady