bože prosím, len nech to nie je timberlake, lebo ak niekto dokáže takto skomoliť jeho meno a postnúť tak idiotskú otázku s tak krátkym popisom je načase začať uvažovať o fyzických trestoch na školách.
@riki137 Preo záhorácky alias? Ďalší antizáhorák na obzore? Kurva, sa uvedom, ty budeš potom asi nejaký medzinárodný kokot alebo čo. Si z Bratislavy a už si o sebe myslíš, že si nejaký pánko, ktorému je zaľahko urážať ostatných?
Nie som Záhoráčka, môže mi to tak byť jedno, ale nenávidím, keď si niekto takto robí srandu. Nie vždy sa totiž žarty vydaria.
@looolaaa1 Čo na mňa hneď útočíš? Urazil som tým nejak záhorákov? Prečo by som sa mal uvedomiť? Ty sa ukludni, nič zlé som nespravil. Nie som žiadny antizáhorák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Po druhé, televíziu vôbec nepozerám.
Po tretie, I don't want to live on this planet anymore. (ach)
Nie som Záhoráčka, môže mi to tak byť jedno, ale nenávidím, keď si niekto takto robí srandu. Nie vždy sa totiž žarty vydaria.