Zdravim nevie mi niekto z vas pomoct? - v poslednej dobe chodi reklama na Bonaqu - (tu vodu, pre tych co nevedia - aj na markize... a popri reklame je pustena taka pesnicka - spieva v nej zensky hlas... neviete od koho to je? - poprip. nazov? Da
@freedomko - človek nemusí počúvať len to, čo je v reklamách, ale mnohé pesničky sú naozaj zaujímavé, neopočúvané a bez nich by tie reklamy ahlavne produkty nemali taký úspech, ako niektoré majú...teraz ťa nanapadám, ani neurážam, len vysvetľujem
Ked ste videli film "Jednoducho sexi" (prave ide na markize)... neviete niekto ako sa volala ta pesnicka co tam isla asi 2x pocas filmu v pozadi? taka pomala...
@5 ja pocuvam hudbu odlisneho razu, ako je ta pesnicka - ambient, darkwave, gothic & deathrock, synth-pop, aleternative... a tato pesnicka ma zaujala, tak preco nezistit co to je zac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Conjure One - Tears From The Moon [feat. Sinead O" Connor]
- video:
b:ale taku reklamovu muziku
a: to je aka ?
b: taka co bezi pocas reklam
sorry doslo mi toto mrte vtipne aby dakto vyberel pesnicky podla reklam (neberte to osobne len ma to napadlo