Na základnej mi mama zvykla písať ospravedlnenky, potom sa z nenávidenej telesnej stala spolu s florbalom posadnutosť a na gympli som mal 3 roky šťastie na učiteľa (skôr ''učiteľa'' teda) ktorému to bolo jedno alebo necvičiacich zjebal a bolo mu to jedno všetko sa mi vrátilo v maturitnom ročníku so zmenou vyučujúceho kde som okrem iného musel nechať po sebe, po svojom krehkom 55 kg nerdovskom tele nechať prejsť všetkých vyše 20 spolužiakov, vrátane jedného so zhruba dvojnásobkom mojej hmotnosti no, rozpísal som sa, zaspomínal ale asi som ti neporadil ale tie ospravedlnenky, aj keď asi nemáš takú mamu ako ja, no ale pravdou tiež je, že som v detstve býval často chorý (plus alergia) ale rovnako často sa mi cvičiť nechcelo. Alebo ešte ten den keď je telesná úplne vynechať ale to by som šetril na strednú
znenie ospravedlnenky.
vážená pani učiteľka! prosím ospravedlňte moju neprítomnosť na telesnej. bohužiaľ sa nemôžem zúčastniť na hodine lebo ma pred dvomi dňami uniesli orkčania a pravdu povediac, je mi tu lepšie ako na vašej prijebanej telesnej.
s pozdravom xy
kedže mne tečie často krv z nosa, tak som sa vyhovorila, že mi tiekla aj ked mi netiekla, a potom rôzne, že ma bolí hlava, nohy, brucho, krámy na našu telocvikárku nezaberali, lebo tvrdila, že je to zdravé cvičiť vtedy
Kebyže sa mi ale že vobec ale vobec nechce tak by som zvolila podla mna : Dostala som krámy a hrozne ma bolí brucho .. ale to by som ja nepísala ospravedlnenku ale išla by som rovno za nou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@wewo ty debil ticho bud!!!
(nie že by si nebola, ale to je skôr ako do budúcna)
A nehovorí sa domáci dôvod ale súkromný.
vážená pani učiteľka! prosím ospravedlňte moju neprítomnosť na telesnej. bohužiaľ sa nemôžem zúčastniť na hodine lebo ma pred dvomi dňami uniesli orkčania a pravdu povediac, je mi tu lepšie ako na vašej prijebanej telesnej.
s pozdravom xy
leniva cvicit a aj ospravedlnenku vymysliet!