chalani ako chodit na malú na vecko? Mne sa nechce vyšťať postojačky, lebo sa mi sem tam stane že sa netrafim a kto bude utierat tu močovinu , tak ma zaujímalo či tu niekto chodí šťať, pekne sa posadí, vyšťí sa a má klud bez starostí a po vyšťatí si pek
doma normalne po sediacky... len niektori muzi sa hanbia tak curat, lebo si myslia, ze na tom je nieco divne... podla mna je to pohodlne a ako spomenul @trdelniiiq da sa pritom hocico robit
tak toto je moc ... toto sú chlapské témy? ... inak... z vlastných skúseností viem, že lepšie je močiť po sediačky, lebo mám doma 2 chlapov, a jediný kto umýva záchody som ja :/...
@randley125 keď ti stojí bužírka, tak počkaj kým ustúpi, ale chápem, že 13 ročnému chalanovi môže stáť s menšími prestávkami stále
- silno potešujúce zistenie, že nie som jediný chlap, ktorý sa doma vyští v sede. Úplne normálna vec. Napríklad ráno, ešte ospalý, štíp minimálne tri minuty a keby stojím, tak s karpinami v očiach naštím aj do práčky, ktorá stojí vedľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
..kvak..
- silno potešujúce zistenie, že nie som jediný chlap, ktorý sa doma vyští v sede. Úplne normálna vec. Napríklad ráno, ešte ospalý, štíp minimálne tri minuty a keby stojím, tak s karpinami v očiach naštím aj do práčky, ktorá stojí vedľa