Prvé 2 roky, alebo 1 sme boli na polovicu rozdelení, a robili nejaké sračky v dielni, a teraz skoro všetky baby varia, a tie čo nechcú sú s chalanmi neviem ani čo robia
Varenie sme mali len na zakladnej v siedmom rocniku tusim a iba baby (velmi dobre sa nato pamatam, pondelok siedma hodina!!! :/)...ale pracovne vyucovanie, to bolo to kde sme robili tie sprostosti s plexisklom ci co to je a take hluposti? To sme mali rozdelene, kazdy druhy tyzden. Jeden tyzden chalani pracovne a baby informatika a dalsi tyzden naopak...
technická náuka sa tuším volalo, mali sme to všetci spolu. Akurát raz pred vianocami baby piekli koláčiky, ako som im závidel veď ja tiež viem urobiť koláč
my sme normalne varili a chlapci robili tie pracovne veci a potom prisli a zjedli nam jedlo ale niekedy sme museli okopavat na skolskej zahradke co som neznasala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale dobrá bola