postojím, pozriem sa na ňho tým svojím pohľadom, zhodnotím situáciu a keď to je fakt ako to je tak sa spýtam ako by mu bolo keby bol on na mieste toho zvieraťa a potom si (ako minule) vypočujem zopár nadávok a čo sa starám poviem že nieje človek a nemôže byť normálny a idem preč.
keby som ho chcela zmlatit, tak by som asi dostala na usta, ten kto je schopny bit zviera je schopny zbit aj zenu... ale urcite by som nedokazala sa len tak divat
chytím ho, kopnem do vajec, keď sa skrčí kopnem ho do hlavy. keď bude na zemi opľujem ho, a dám mu ešte pár kopancov za všetkých ktorí sú schopní zachovať sa ako on.
podla toho kto , ked viem ze to je nekdo kdo ma zabije ked neco poviem tak bohuzial idem prec a keby to bol nejaky kkt co si vybija zlost na zvieratach lebo na nic ine nema tak by som sa asi snazil zastavit ho
@mronzig tie rozbité ústa (alebo možno aj niečo iné) mi nestoja za tú 1%nú pravdepodobnosť, že niečo ovplyvním... že VôBEC niečo ovplyvním...... ... alebo myslíš, že ho môžem dohnať do nemocnice nadávkami? Akurát ho to možno začne ešte viac baviť a začne týrať i mňa...
tak by som zavolala asi slobodu zvierat, nie? aj mne by sa teraz ľahko dalo povedať že by som mu odfaklila gule a utýrala ho, ale v reáli by som nebola tak odvážna. hlavne keby hrozilo, že nás utýra oboch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
neznesiem nieco take ako tyranie zvieratok..okrem komarov a much..
nechcem problémy...
to zviera mi za to nestojí...
btw @tenario ty sa mi začínaš stále viac a viac páčiť
a zacnem toho dotycneho deptat... ale zas ak je niekto schopny ublizit nevinnemu tvorovi, nebude robit problem ublizit drzej zenskej...
neviem, ci by mi na 112 pomohli... ale snad...