oo chalan sa to pýta.. máš bod že sa o seba staráš no ja používam Garnier proti čiernym bodkám (celkom to pomáha) a keď už ma naserú tak ich vytlačím.. ale potom mi ostanú chvíľu otlačené nechty na nose
No pozri, ak sú od atramentu, skús zmizík, ak sú od sadzí alebo od blata, tak obyčajné mydlo, ak od farby, tak tie dáš dole riedidlom a ak od asfaltu musíš skúsiť maliarsku škrabku.
kozmeticka je na dve veci...ked som mala ist na svadbu sla som knej vyčistiť xicht...áno vyčistila mi to ale vobec neuzavrela pory čiže som mala xicht este horsi ako predtym
ja to riesim tak ze si dam dva peelingi aby bola plet mäkšia, zerem ziherku, prepichnem bodku vytlačím a poutieram čistiacou vodou problem vybaveny
teraaz uz na to existuje tolko pripravkov, musis vyskusat, ktory ti sadne najlepsie... mne pomaha horuci kupel a nasledne garnier . clean and clear ma velmi neoslovil
Neviem, u mna to je podla nalady asi... niekedy si mozem cistit plet kolko chcem, a aj tak ich mam, a niekedy mam cistu plet bez neakej extra starostlivosti...
cavte scem sa aj ja pridat a spytat sa co teda je najlepsie na tie sku... cierne bodky?? uz mi to dost leze na nervy mam ich na nose čele na licach ako sa vraviii na celej tvari a dost mi to uz vadi :/ poradte prosim budem velmi vdacny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja to riesim tak ze si dam dva peelingi aby bola plet mäkšia, zerem ziherku, prepichnem bodku vytlačím a poutieram čistiacou vodou problem vybaveny
a ako prevencia si čisti pleť častejšie